«Τρέλα» και sold out στη Γεωργία για τον τελικό με την Ελλάδα - Έφυγαν 54.000 εισιτήρια μέσα σε λίγες ώρες
Ασφυκτικά γεμάτο θα είναι το εθνικό στάδιο της Τιφλίδας στην κρίσιμη αναμέτρηση της Γεωργίας με την Ελλάδα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Αμόκ επικρατεί στη Γεωργία για τον τελικό με την Ελλάδα που θα κρίνει το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro. Η αναμέτρηση των δύο χωρών είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Τρίτης (26/03, 19.00) και το εθνικό στάδιο της Τιφλίδας Μπόρις Παϊχάντζε θα είναι ασφυκτικά γεμάτο.
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γεωργίας ανακοίνωσε το Σάββατο (23/03) ότι τα εισιτήρια για τον σπουδαίο αγώνα «εξαφανίστηκαν» μέσα σε πέντε ώρες από τη στιγμή που τέθηκαν στη διάθεση του κοινού!
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί παρουσία 54.000 φιλάθλων, οι οποίοι αναμένεται να δημιουργήσουν μια καυτή ατμόσφαιρα στο πιο μεγάλο ραντεβού στην ιστορία του γεωργιανού ποδοσφαίρου καθώς η Εθνική Γεωργίας δεν έχει βρεθεί ποτέ σε μεγάλη διοργάνωση.
Πάντως, και η ΕΠΟ έχει εξασφαλίσει 2.000 «μαγικά χαρτάκια», έχοντας δώσει προθεσμία στους Έλληνες φιλάθλους μέχρι και την 25η Μαρτίου προκειμένου να καταθέσουν τις αιτήσεις τους για να βρεθούν στην πρωτεύουσα της Γεωργίας.
«Εξελικτικό σκάνδαλο»: Αυτό το είδος ψαριού επιβιώνει για 100.000 χρόνια χωρίς αρσενικά - Πώς γίνεται
Νέοι μπελάδες για τον Diddy: Ποινική έρευνα σε βάρος του για καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης
Δημοσκόπηση GPO: Στο 28,6% η ΝΔ, στο 15,1% η ΕΛΑΣ - 7 στους 10 θέλουν αλλαγή κυβέρνησης
Εικόνες τρόμου από το ιρανικό χτύπημα στο Κουβέιτ: Σκηνές απόλυτης καταστροφής στο αεροδρόμιο - «Πλήγματα αυτοάμυνας» λέει η Τεχεράνη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




