Super League: Νίκη του Πανσερραϊκού επί του Αστέρα με Ουάρντα και Αυλωνίτη
Η ομάδα των Σερρών πήρε ένα τρίποντο που προσφέρει ασφάλεια στη μάχη για την παραμονή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο Πανσερραϊκός πέτυχε πολύτιμη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης στις Σέρρες και έκανε άλμα παραμονής στη Super League. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ήταν αποτελεσματική και επικράτησε με 2-0 για τη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ αυξάνοντας τη διαφορά απ' τη ζώνη του υποβιβασμού στο +8.
Ο Αστέρας είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 6' με τον Μιριτέλο να έχει δοκάρι. Τελικά το γκολ επιτεύχθηκε απ' τον Πανσερραϊκό στο 59' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ουάρντα (δόθηκε έπειτα από υπόδειξη του VAR για χέρι του Γιαμπλόνσκι από κεφαλιά του Αυλωνίτη). Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 74' με προσπάθεια του Αυλωνίτη μέσα απ' την περιοχή.
Πανσερραϊκός: Χοβάν, Μπέργκστρομ, Διαμαντής (46’ Αυλωνίτης), Πεταυράκης, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα (82’ Ουεντραόγκο), Στάικος, Γούλερι (66’ Τομάς), Ουάρντα, Χατζηστραβός (66’ Σοφιανός), Μπετανκόρ (75’ Άλεξιτς).
Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Χριστόπουλος (60’ Ατιένθα), Κάστανο, Άλβαρες, Γκαρσία, Αλάγκμπε (79’ Γκος), Σουρλής (46’ Γιαμπλόνσκι), Παλάσιος (60’ Κρέσπι), Μπαρτόλο (79’ Μάντζης), Καλτσάς, Μιριτέλο.
Aλλαγή στρατηγικής; Το NATO εξετάζει εμπλοκή στον πόλεμο - Οι σκέψεις για τα Στενά του Ορμούζ
Άγριος καβγάς Κομνηνάκα και Κωνσταντοπούλου με βαριές εκφράσεις: «Ξεφτιλισμένη» - «Οι φασίστες μιλάνε έτσι»
Ο γιος του ιδρυτή της Mango έδωσε εγγύηση 1 εκατ. ευρώ για να μην μπει φυλακή για τον θάνατο του πατέρα του
Παιδικές κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ: Ανοίγει η πλατφόρμα για 70.000 vouchers
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




