Συναγερμός στο Champions League: Απειλές του ISIS για επιθέσεις σε τρία γήπεδα
Το ISIS διέδωσε μια ανάρτηση στην οποία απειλεί τα ποδοσφαιρικά γήπεδα του Λονδίνου, του Παρισιού και της Μαδρίτης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η UEFA αλλά και οι αρχές σε Αγγλία, Γαλλία και Ισπανία καθώς το Ισλαμικό Κράτος απειλεί για επίθεση στα προημιτελικά του Champions League.
Οι απειλές του ISIS
Όπως αναφέρει η Marca, το ISIS διέδωσε μια ανάρτηση στην οποία απειλεί τα ποδοσφαιρικά γήπεδα του Λονδίνου, του Παρισιού και της Μαδρίτης.
Στην εικόνα φαίνεται ένας τρομοκράτης που στέκεται μπροστά από την εικόνα των 4 γηπέδων με ένα τουφέκι ενώ πίσω του αναφέρεται το μήνυμα «Σκοτώστε τους όλους».
Εξετάζονται αυστηρότερα μέτρα προστασίας
Για την ώρα, δεν προκύπτει θέμα αναβολής των αναμετρήσεων, ωστόσο στην UEFA βρίσκονται σε εγρήγορση και την Τρίτη θα αποφασίσουν αν θα παρθούν αυστηρότερα μέτρα σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές των χωρών που θα φιλοξενηθούν οι τέσσερις αναμετρήσεις.
Τα γήπεδα που απειλούν οι τρομοκράτες είναι το Σαντιάγο Μπερναμπέου που θα φιλοξενήσει το Ρεάλ-Σίτι, το Έμιρεϊτς, που θα διεξαχθεί το Άρσεναλ-Μπάγερν, το Παρκ ντε Πρενς που θα γίνει το Παρί-Μπαρτσελόνα και το Γουάντα Μετροπολιτάνο, που θα φιλοξενηθεί η αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Ντόρτμουντ
Κλιμακώνουν οι αγρότες: «Κόβεται» στα δύο η Ελλάδα - Ρήγμα στα μπλόκα για τον διάλογο με την κυβέρνηση
Ανησυχία στη Βρετανία: Ρωσικό υποβρύχιο «συνόδεψε» κατασκοπευτικό πλοίο - Τι αποκαλύπτουν οι Times
Ανάμεικτες αντιδράσεις και η χαμηλότερη βαθμολογία στην ιστορία της σειράς για το Volume 2 του «Stranger Things 5»
Ο Γιώργος Μαζωνάκης βγήκε έξω από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται και ευχήθηκε προσωπικά στους θαυμαστές του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



