«Ντοπαρισμένος Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής που μετείχε στην αποστολή της Εθνικής στην Τιφλίδα»
Το όνομα δεν πρόκειται να ανακοινωθεί πριν την εξέταση και του δεύτερου δείγματος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Το blog dikisports αποκάλυψε πως βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο οποίος μετείχε στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τον αγώνα με τη Γεωργία στην Τιφλίδα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το πρώτο δείγμα βρέθηκε θετικό και αναμένεται η εξέταση του δεύτερου δείγματος ώστε να διαπιστωθεί πως το αποτέλεσμα είναι ακριβές. Η πληροφορία, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, επιβεβαιώνεται από το International Testing Agency. Σημειώνεται βεβαίως πως, εφόσον επιβεβαιωθεί το θετικό δείγμα, η Εθνική Ελλάδας δεν θα έχει κάποια επίπτωση. Αντιθέτως, ο παίκτης θα τιμωρηθεί.
Το δημοσίευμα
Αναλυτικά το δημοσίευμα: «Θετικό είναι το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή ποδοσφσιριστή που μετείχε στην αποστολή της Εθνικής στην Τιφλίδα. Η πληροφορία της "Δίκης" επιβεβαιώνεται από το International Testing Agency που εδρεύει στη Λωζάνη.
Το όνομα δεν πρόκειται να ανακοινωθεί πριν την εξέταση και του δεύτερου δείγματος. Φυσικά θα δημοσιοποιηθεϊ μόνο αν και εφ' όσον το δεύτερο δείγμα είναι θετικό. Σε κάθε περίπτωση η Εθνική Ελλάδος δεν αντιμετωπίζει οποιαδήποτε κύρωση, παρά μόνον ο παίκτης».
Στο «τραπέζι» των αγροτών ολικό κυκλοφοριακό μπλακ - αουτ και μαζική απόβαση των τρακτέρ στην Αθήνα
Κραν Μοντανά: Πενθήμερο πένθος στην Ελβετία μετά τη σπαρακτική τραγωδία - Το χρονικό της πυρκαγιάς
Η εξομολόγηση του Τσιτσιπά: «Δεν μπορούσα να περπατήσω για δύο ημέρες, αναρωτιόμουν γιατί εξακολουθώ να το κάνω αυτό»
Φλόριντα: Η στιγμή που εργαζόμενος της Disney τραυματίζεται από ψεύτικο βράχο 180 κιλών για να προστατέψει το πλήθος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




