ΑΕΚ: Διαψεύδει κατηγορηματικά η Ένωση τα περί μήνυσης και δικογραφίας κατά του Αλμέιδα
Για «ασυναρτησίες» κάνουν λόγο στην ΑΕΚ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η ΑΕΚ διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έχει κατατεθεί μήνυση εναντίον του Ματίας Αλμέιδα.
Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ τονίζει πως όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας περί μήνυσης είναι αναληθή και χαρακτηρίζονται από τους ανθρώπους της ομάδας ως «ασυναρτησίες», αφού αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι δεν υπήρξε, ούτε υπάρχει καμία μήνυση από τον αστυνομικό με τον οποίο υπήρξε επεισόδιο στην Τούμπα, ούτε έχει ο ίδιος δώσει κάποια κατάθεση.
Σύμφωνα με τα παραπάνω, δικογραφία εναντίον του προπονητή της ΑΕΚ δεν έχει ανοίξει, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει μόνο η κλήση από τη ΔΕΑΒ σε απολογία για τον Αργεντινό τεχνικό για τα όσα έλαβαν χώρα μετά το φινάλε του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Επιμένουν οι αγρότες της Κρήτης παρά τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση - Κλείνουν ξανά το αεροδρόμιο Ηρακλείου
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



