Τραγωδία στο Λονδίνο: Μποξέρ έπεσε νεκρός από χτύπημα στον πρώτο του επαγγελματικό αγώνα
Τι συνέβη στο ρινγκ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σοκαρισμένος είναι ο χώρος της πυγμαχίας από τον θάνατο του 29χρονου Βρετανού μποξέρ που έπεσε νεκρός από χτύπημα στον πρώτο του επαγγελματικό αγώνα.
Τι συνέβη στο ρινγκ
Ο Sherif Lawal έπεσε κάτω από ένα χτύπημα στο κεφάλι από τον Malam Varela στον τέταρτο γύρο ενός αγώνα μεσαίων βαρών έξι γύρων την Κυριακή στο Harrow Leisure Centre. Ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα για να επιτρέψει στους τραυματιοφορείς να φροντίσουν τον Lawal. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά πέθανε.
«Το Βρετανικό Συμβούλιο Ελέγχου Πυγμαχίας στέλνει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Sherifdeen Lawal μετά τον τραγικό θάνατό του έπειτα από αγώνα πυγμαχίας την Κυριακή», έγραψε το συμβούλιο στο Χ τη Δευτέρα. «Οι σκέψεις όλων όσοι ασχολούνται με την πυγμαχία στη Μεγάλη Βρετανία είναι μαζί τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».
«Πανστρατιά» στα μπλόκα των αγροτών: Προς νέα κλιμάκωση μετά τη συνάντηση με Χατζηδάκη-Τσιάρα
Παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την Ελλάδα: «Κόκκινη κάρτα» στις διαδικασίες αεροναυτιλίας
Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο: 18 παιδιά σε 11 οικογένειες στην Ελλάδα - Το ένα νοσεί
Το ΝΑΤΟ πάει Ροβανιέμι: Χριστούγεννα δίπλα σε στρατιώτες κάνουν οι τουρίστες στο χωριό του Άι Βασίλη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



