• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Στο κόκκινο» ο Κηφισός και καθυστερήσεις 30 λεπτά στην Αττική Οδό - Πού εντοπίζεται κίνησηΦονικές πλημμύρες στην Ινδονησία: Κοντά στους 1.000 οι νεκροί - Πάνω από 270 αγνοούμενοιΣτο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤΟι αγρότες δεν κάνουν πίσω: Εβδομάδα εξελίξεων - Σχεδιάζουν να αποκλείσουν λιμάνια και αεροδρόμια
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   14.05.2024 17:41
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 «Αγκάθι» ο αριθμός των οπαδών του Ολυμπιακού📌 Η μετακίνηση των οπαδών📌 Μέτρα που θυμίζουν Πολυτεχνείο

Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: Μέτρα «Πολυτεχνείου» στην OPAP Arena - Πώς θα μετακινηθούν οι οπαδοί

«Αγκάθι» ο αριθμός των οπαδών του Ολυμπιακού

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

επόμενο άρθρο  
Intime
Intime

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη μεταξύ των εμπλεκομένων για τον τελικό του Conference League, με τη συμμετοχή αξιωματούχων της ΕΠΟ, της UEFA και της ΕΛ.ΑΣ. που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Αμέσως μετά ακολούθησε αυτοψία στον σταθμό του Ηλεκτρικού στο σημείο και σε χώρους πρόσφορους για την προσυγκέντρωση των οπαδών του Ολυμπιακού για την μεταφορά τους συνοδεία αστυνομικών στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολιτική | 13.05.2024 13:35
Τέλος στα σενάρια: Δεν αλλάζει έδρα ο τελικός του Conference League – Τι είπε ο Μαρινάκης
Αθλητισμός | 13.05.2024 18:46
Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: Αυτός είναι ο διαιτητής του τελικού του Conference League

Είχε προηγηθεί χθες σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αλλά και επίσκεψη αξιωματικών της ΓΑΔΑ στο Βέλγιο. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συσκέψεων και των επαφών τα μέτρα θα εξειδικευτούν ακόμα περισσότερο.

«Αγκάθι» ο αριθμός των οπαδών του Ολυμπιακού

Ένα σημαντικό «αγκάθι» για τις Αρχές είναι η επιστροφή πολλών εισιτηρίων από τους Ιταλούς στην UEFA που θα δοθούν όπως όλα δείχνουν στον Ολυμπιακό. Έτσι λοιπόν υπολογίζεται ότι οι Ιταλοί οπαδοί θα είναι περίπου 3.000-4.000 και οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα υπερβούν τους 10.000 και μπορεί να φτάσουν ακόμη και τους 15.000.

Η μετακίνηση των οπαδών

Ο προβληματισμός ήταν για τη μεταφορά τους και φαίνεται να καταλήγουν όλοι στην επιλογή του Ηλεκτρικού με αφετηρία το γήπεδο Καραϊσκάκη και τελικό προορισμό τους Σταθμούς Πευκάκια και Περισσός, απ’ όπου οι αστυνομικές δυνάμεις θα παραλάβουν τους οπαδούς και θα τους μεταφέρουν συνοδεία με πεζή πορεία μέχρι το γήπεδο της ΑΕΚ.

OPAP Arena - ΑΕΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, από την αφετηρία κιόλας, δεν θα επιτρέπεται να μπει κανείς στα βαγόνια που δεν θα έχει εισιτήριο και θα ελέγχονται όλοι από την Αστυνομία, ενώ θα υπάρχουν πεζές και εποχούμενες περιπολίες στους γύρω δρόμους της Νέας Φιλαδέλφεια απ’ όπου θα περάσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού για να αποτραπούν τυχόν συναντήσει με οπαδούς της ΑΕΚ.

Μέτρα που θυμίζουν Πολυτεχνείο

Για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης συμμετέχουν κλιμάκια από υπηρεσίες όπως η Αντιτρομοκρατική και η Κρατική Ασφάλεια, λόγω των απειλών για τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και γίνεται συλλογή πληροφοριών και μέσω της Europol.

Έντονη σαφώς σε πληροφοριακό επίπεδο είναι και η συμμετοχή της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.

Αναμένεται οι δυνάμεις που συνολικά θα εμπλακούν να θυμίζουν τα μέτρα της 17ης Νοεμβρίου. Τουλάχιστον 48 ώρες πριν το τελικό γύρω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας θα έχει δημιουργηθεί ένα «Πλέγμα ασφαλείας» .

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα τις ώρες προσέλευσης με διπλούς και τριπλούς ελέγχους των φιλάθλων σε δύο –τρεις ζώνες ελέγχων, ενώ θα δίνεται απευθείας εικόνα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ από ελικόπτερο αλλά και drones.

Τα θετικά μηνύματα που παίρνουν οι αστυνομικοί αφορούν τους Ιταλούς οπαδούς, που δεν έχουν αδελφοποιηθεί με κάποια ελληνική ομάδα. Στόχος είναι να μην υπάρξει η παραμικρή ένταση και οι απανωτές συσκέψεις αυτό έχουν ως γνώμονα να πετύχουν.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος

ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά

Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία από τον Ιανουάριο: Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων

Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • αστυνομία
  • οπαδοί
  • Φιορεντίνα
  • Europa Conference League
  • ειδήσεις τώρα
  • Ολυμπιακός
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr