• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Στην αμερικανική πρεσβεία η πορεία για το Πολυτεχνείο: Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας - Πάνω από 1.000 έλεγχοι και 43 προσαγωγέςΡωσικό χτύπημα σε τουρκικό πλοίο με 4.000 τόνους υγραερίου - Συναγερμός σε Οδησσό και ΡουμανίαΣοβαρό εργατικό ατύχημα στα Χανιά - 30χρονος έπεσε από μπαλκόνιΟ Γερμανός υπουργός Άμυνας προειδοποιεί: «Η Ευρώπη ίσως έζησε το τελευταίο ειρηνικό καλοκαίρι» - Άμεση αντίδραση της Μόσχας
δημοφιλές τώρα: Le Monde: Πώς η Ελλάδα σώζει τη Γαλλία - «Απροσδόκητο όφελος» η αποπληρωμή δανείου 1,1 δισ.
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   06.06.2024 16:00
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Προπονητής, αρχιδιαιτητής και CEO τα καυτά ζητήματα

Οριστικά εποχή Μάκη Γκαγκάτση στην ΕΠΟ - Δεν κατατέθηκε άλλη υποψηφιότητα για την προεδρία

Ο Μάκης Γκαγκάτσης θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ στις 22 Ιουλίου

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Eurokinissi
Eurokinissi

Ο Μάκης Γκαγκάτσης θα είναι δεδομένα ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Στις 15.00 της Πέμπτης 6 Ιουνίου έληξε η προθεσμία για την κατάθεση υποψηφιοτήτων για τις εκλογές στην ΕΠΟ και ουδείς άλλος εξέφρασε επισήμως την πρόθεσή του για να κατέβει ως υποψήφιος. Ως εκ τούτου, ο απερχόμενος διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα είναι ο άνθρωπος που θα διαδεχτεί τον Τάκη Μπαλτάκο στην προεδρία της Ομοσπονδίας.

Γίνεται σαφές ότι μια νέα μέρα θα ξημερώσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την 22η Ιουλίου, οπότε είναι προγραμματισμένες οι εκλογές. Απομένει το τυπικό μέρος της διαδικασίας προκειμένου να αρχίσει και επίσημα η εποχή Γκαγκάτση στην ΕΠΟ. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως οι επόμενες 40 ημέρες μέχρι τις εκλογές δεν θα έχουν προεκλογικό χαρακτήρα αλλά θα έχουν περισσότερο ουσία για την επόμενη ημέρα στην Ομοσπονδία.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης κέρδισε τις εκλογές απ' τη στιγμή που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του όπου έγινε μεμιάς σαφές ότι θα έχει την ψήφο τουλάχιστον 45 μελών. Η συγκέντρωση στο Μακεδονία Παλάς ήταν μια παράσταση νίκης από πλευράς Γκαγκάτση, που ουσιαστικά απέτρεψε κάθε πιθανότητα σε οποιονδήποτε αντίπαλο για να έχει ελπίδες για νίκη στις εκλογές. Ούτως ή άλλως, ο Γκαγκάτσης είναι ένα νέο και φρέσκο πρόσωπο στο χώρο του ποδοσφαίρου, δοκιμασμένο σε σημαντικά πόστα και με γνώση τόσο των αναγκών του επαγγελματικού όσο και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Γι' αυτό άλλωστε και συσπείρωσε δίπλα του την πλειοψηφία των ποδοσφαιρικών Ενώσεων αλλά και των επαγγελματικών ομάδων.

Προπονητής, αρχιδιαιτητής και CEO τα καυτά ζητήματα

Τα πρώτα κρίσιμα ζητήματα που πρέπει να λυθούν επί των ημερών αφορούν τον επόμενο προπονητή της Εθνικής ανδρών, τον νέο αρχιδιαιτητή και τον νέο CEO της ΕΠΟ που, όπως έχει εξαγγείλει ο Γκαγκάτσης, θα προκύψει από διεθνή διαγωνισμό.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για σημαντική αλλαγή συσχετισμών στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ίσως μια από τις τελευταίες ελπίδες για να μπει οριστική ταφόπλακα σε παθογένειες του παρελθόντος.

Διαβάστε ακόμη

Καταγγελίες-σοκ στη Βρετανία: Νοσοκομεία τοποθετούσαν σε ασθενείς ελαττωματική καρδιακή αντλία

Η Κομισιόν ζητά από τη Google να διασπαστεί - Αρνητική η απάντηση της εταιρείας

Ο Γερμανός υπουργός Άμυνας προειδοποιεί: «Η Ευρώπη ίσως έζησε το τελευταίο ειρηνικό καλοκαίρι» - Άμεση αντίδραση της Μόσχας

Φρίκη στη Γαλλία: Γυναίκα έβαλε τέλος στη ζωή της με αλυσοπρίονο σε πάρκινγκ - Έκοψε τον λαιμό της

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ειδήσεις τώρα
  • εκλογές ΕΠΟ
  • ΕΠΟ
  • Μάκης Γκαγκάτσης
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr