
Formula 1: Ο Φερστάπεν ήταν ασταμάτητος στο Σπα αλλά ο Λεκλέρκ πήρε την pole position λόγω ποινής
Ο Φερστάπεν λόγω ποινής δέκα θέσεων θα εκκινήσει απ' την 11η θέση του grid🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο Μαξ Φερστάπεν και η αναβαθμισμένη Red Bull ήταν άπιαστοι στην πίστα του Σπα! O Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν ασταμάτητος και κυριάρχησε στις κατατακτήριες δοκιμές για το πρωτάθλημα της Formula 1.
Στη βρεγμένη πίστα ο Ολλανδός σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στο Q3 με 1:53.159. Ωστόσο, θα εκκινήσει το απόγευμα της Κυριακής από την 11η θέση του grid, λόγω ποινής δέκα θέσεων καθώς η Red Bull έκανε αλλαγές στον κινητήρα εσωτερικής καύσης της RB20. Ως εκ τούτου, την pole position πήρε ο δεύτερος των κατατακτήριων Σαρλ Λεκλέρκ (Ferrari), ο οποίος με έναν καταπληκτικό γύρο στο Q3 τερμάτισε πίσω απ' τον Φερστάπεν.
Εξαιρετικός ήταν έπειτα από καιρό και ο Σέρχιο Πέρες με τη Red Bull, ο οποίος τερμάτισε τρίτος και θα εκκινήσει απ' την δεύτερη θέση. Ακολούθησαν οι Χάμιλτον (Mercedes), Νόρις, (McLaren), Πιάστρι (McLaren), Ράσελ (Mercedes), Σάινθ (Ferrari), Αλόνσο (Aston Martin), Οκόν (Alpine).
QUALIFYING CLASSIFICATION
— Formula 1 (@F1) July 27, 2024
Verstappen comfortably quickest 💪#F1 #BelgianGP pic.twitter.com/v2QlSadKj7
O κυριακάτικος (28/7) αγώνας του Σπα θα αρχίσει στις 16.00.
Αγωνία στην Κυψέλη για τον μετροπόντικα: Κυβερνητικό αλαλούμ με αντιφάσεις για τη στατικότητα - Στον Εισαγγελέα οι κάτοικοι
Σπιράλ ανατιμήσεων και δύσκολος χειμώνας: Πώς απαντά το Μαξίμου - Το χρονοδιάγραμμα των παρεμβάσεων
Τα γαλάζια αλληλοκαρφώματα που δεν μαζεύονται, το τραπέζι για τα διυλιστήρια και η 5η Οκτώβρη ως τεστ
Στη δημοσιότητα τα πρώτα αποτελέσματα από τον ψηφιακό έλεγχο σε ιατρεία, spa και Κέντρα Αισθητικής για παράνομες υπηρεσίες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr



