Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πέμπτος στον κόσμο ο Κριστιάν Γκολομέεφ στα 50μ. ελεύθερο!
Έχασε το μετάλλιο για μόλις τρία εκατοστά του δευτερολέπτου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Πιστός στο ραντεβού του στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Κριστιάν Γκολομέεβ φώναξε και πάλι «παρών» σε τελικό των 50μ. ελεύθερο καταλαμβάνοντας μάλιστα την ίδια θέση που πήρε και στο Τόκιο το 2021.
Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε πέμπτος στον κόσμο στην «κούρσα της μιας ανάσας», όπως και στο Τόκιο, χάνοντας το χάλκινο μετάλλιο για μόλις τρία εκατοστά του δευτερολέπτου!
Στη δεύτερη συμμετοχή του σε τελικό -ο πρώτος Ελληνας κολυμβητής που το καταφέρνει- ο 31χρονος πρωταθλητής κολύμπησε σε 21.59, τη στιγμή που ο 34χρονος Γάλλος Φλοράν Μανοντού ήταν τρίτος με 21.56 εξασφαλίζοντας το τέταρτο διαδοχικό Ολυμπιακό του μετάλλιο στο αγώνισμα.
Μια μικρή διαφορά, που αφήνει με παράπονο τον Γκολομέεβ, ο οποίος είχε δηλώσει ότι είχε ως στόχο μία θέση στο βάθρο. Άλλωστε και οι χρόνοι του του επέτρεπαν να ελπίζει. Σε κάθε περίπτωση όμως η πέμπτη θέση στον κόσμο είναι πέρα για πέρα τιμητική για έναν σπουδαίο αθλητή.
Τι λένε διεθνολόγοι για το τουρκολιβυκό μνημόνιο - «Παράνομο αλλά η Ελλάδα πιάστηκε στον ύπνο»
Συνελήφθη για το σκάνδαλο με τα στημένα στο μπάσκετ ο συνεργάτης του Λιόλιου, Γιώργος Μαυραγάνης
Το φαινόμενο του «σάπιου μήλου»: Πώς και γιατί επηρεαζόμαστε όταν παραβιάζονται οι κανόνες;
Τι γεύση να έχει μια μούμια; Γιατί κάποιοι κάποτε τις έτρωγαν και είχαν λόγο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




