Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δέκατος ο Άλκης Κυνηγάκης στα 10 χλμ μαραθώνιας κολύμβησης!
Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε σπουδαίο αγώνα στα θολά και δύσκολα νερά του Σηκουάνα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Έπειτα από μια τιτάνια προσπάθεια στα θολά και δύσκολα νερά του Σηκουάνα, ο Άλκης Κυνηγάκης τερμάτισε δέκατος στα 10 χιλιόμετρα μαραθώνιας κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.
Ο 25χρονος Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος είχε καταλάβει την πέμπτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021, βρέθηκε στο γκρουπ των προπορευόμενων μέχρι το τέλος της κούρσας, δίχως όμως να μπορέσει να μπει στη μάχη των μεταλλίων. Κάλυψε την απόσταση σε χρόνο 1:52:37.2 και έδειξε ότι βρίσκεται στην ελίτ του αγωνίσματος.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε με άνεση ο Ούγγρος Κρίστοφ Ρασόβσκι, ενώ τον ακολούθησαν ο Γερμανός Όλιβερ Κλέμετ και ο έτερος Ούγγρος Ντέιβιντ Μπέτλεχεμ, ο οποίος κέρδισε σχεδόν στη... χεριά -για 0.6 δευτερόλεπτα- τον Ιταλό Ντομένικο Ασερένζα!
Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»
Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών
Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ
Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



