Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ U16: Άμεση εκκένωση του κλειστού γυμναστηρίου – Βλάβη στον μετασχηματιστή
Την ώρα που η Εθνική Ισπανίας - επόμενη αντίπαλος της Εθνικής μας - έκανε προπόνηση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ενα απρόοπτο προέκυψε πριν λίγες ώρες στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς το Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Αλικαρνασσού «Δύο Αοράκια», στο οποίο διεξάγεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων, έπρεπε να εκκενωθεί άμεσα λόγω βλάβης.
Την ώρα της προπόνησης της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ της Ισπανίας - αντιπάλου της δικής μας Εθνικής άυριο στον Ημιτελικό της διοργάνωσης - καπνοί άρχισαν να διακρίνονται από το υπόγειο του γυμναστηρίου.
Ακολούθησε η ενεργοποίηση του συστήματος πυρασφάλειας, μετά από ζημιά σε μετασχηματιστή, και ο συνδυασμός αυτών οδήγησε στη λήψη της απόφασης εκκένωσης του Γυμναστηρίου, σύμφωνα με το πρωτόκολλο ασφαλείας. Λίγο μετά κατέφτασε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά και το ΕΚΑΒ για προληπτικούς λόγους.
Η αποκατάσταση της βλάβης και το «ευχαριστώ» του Δημάρχου
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη δημοτική αρχή, η βλάβη αναμένεται να επιδιορθωθεί άμεσα καθώς την Παρασκευή διεξάγονται στο γληπεδο οι ημιτελικοί Ισπανία - Ελλάδα (18:30) και Γαλλία - Σερβία (21:00) αλλά και αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8.
Άμεση ήταν και η αντίδραση τόσο του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού που ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκριση, όσο και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Γιάννη Τσαπάκη που βρέθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο μαζί και με ηλεκτρολόγο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
Δύο νέα drones «Shahed» σήμαναν τον συναγερμό στην Κύπρο - Εξακολουθεί να φλέγεται η Μέση Ανατολή
Η στιγμή που οι ελληνικές φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά» μπαίνουν στο λιμάνι της Λεμεσού στην Κύπρο
Axios: Το τηλεφώνημα Νετανιάχου σε Τραμπ που άλλαξε τη Μέση Ανατολή
Σοκαριστική επίθεση σκύλου σε 7χρονο κοριτσάκι - Τη σήκωσε στον αέρα, της έκαναν 68 ράμματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





