Οι πρώτες κλήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Εθνική ομάδα για τα ματς με Φινλανδία και Ιρλανδία
Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει Φινλανδία και Ιρλανδία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Δίχως εκπλήξεις είναι οι πρώτες κλήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της Εθνικής ομάδας για τα παιχνίδια με Φινλανδία (7/9) και Ιρλανδία (10/9) στο πλαίσιο του Nations League.
Πάντως δεν κλήσεις δεν συμπεριλαμβάνεται ο Κώστας Φορτούνης, παρά το γεγονός ότι οι πληροφορίες ανέφεραν πως υπήρξε επικοινωνία του ομοσπονδιακού τεχνικού με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα.
Σε σχέση με τις προηγούμενες κλήσεις απουσιάζουν οι Κουρμπέλης, Λημνιός, Σάλιακας, Κώτσιρας, ενώ εκτός παρέμειναν οι Γιακουμάκης και Μπάλντοκ. Στον αντίποδα επανήλθαν οι Γαλανόπουλος και Αλεξανδρόπουλος.
H αποστολή της Εθνικής
Αναλυτικά οι πρώτες κλήσεις του Γιοβάνοβιτς: Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης, Ρότα, Ρέτσος, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπουχαλάκης, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος, Σιώπης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης, Κωνσταντέλιας, Παυλίδης και Δουβίκας.
Βρες την πρωτεύουσα του νομού: Έχεις τις γνώσεις να κάνεις το 10/10 μέσα σε 3 λεπτά;
Σκηνές χάους στο «Νήσος Σάμος»: Επιβάτες άναψαν τσιγάρο - Ενεργοποιήθηκε το σύστημα πυρόσβεσης
Σαν από ταινία της Disney: Το λιοντάρι που επανενώνεται με την οικογένειά του και σκορπά χαμόγελα
«Είμαι ο φιλικός ομοσπονδιακός δολοφόνος»: Ολόκληρο το μανιφέστο του 31χρονου δράστη στην Ουάσιγκτον - «Πολύ αντιχριστιανικό» το χαρακτήρισε ο Τραμπ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




