• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ο «χάρτης» της εγκληματικότητας στην Ευρώπη - Τα «σκληρά» δίκτυα, οι «πολυεθνικές» και η ΕλλάδαΤέλος τα ηλεκτρικά πατίνια για ανηλίκους κάτω των 17: Υποχρεωτική ασφάλιση και τσουχτερά πρόστιμαΟ ευρωπαϊκός καύσωνας έρχεται στην Ελλάδα - Η προειδοποίηση του Παγκόσμιου Μετεωρολογικού ΟργανισμούΤι προβλέπει η συμφωνία που υπέγραψαν Ισραήλ και Λίβανος - «Έγινε το δυσκολότερο βήμα»
δημοφιλές τώρα: Ο ευρωπαϊκός καύσωνας έρχεται στην Ελλάδα - Η προειδοποίηση του Παγκόσμιου Μετεωρολογικού Οργανισμού
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   31.08.2024 18:24
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

Formula 1: Συνεχίζεται η αντεπίθεση της McLaren - Πήρε την pole position o Νόρις, έβδομος ο Φερστάπεν!

Δεύτερη σερί pole position για τη McLaren

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

AP
AP
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Η McLaren συνεχίζει την εντυπωσιακή επίθεσή της για να μπει στη μάχη του πρωταθλήματος της Formula 1! Η βρετανική ομάδα επτά ημέρες μετά την pole position και τη νίκη στην Ολλανδία, έδειξε τα... δόντια της και στη Μόντσα.

Ο Λάντος Νόρις ήταν και πάλι ο ταχύτερος όλων κατακτώντας την pole position. Δίπλα του στη δεύτερη θέση εκκίνησης θα έχει τον έτερο πιλότο της McLaren, Όσκαρ Πιάστρι, την ώρα που ο παγκόσμιος πρωταθλητής Μαξ Φερστάπεν θα εκκινήσει από την έβδομη θέση! Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια εξέλιξη που βάζει φωτιά στη Formula 1 καθώς σε περίπτωση νίκης του Νόρις, η διαφορά με τον Ολλανδό θα μειωθεί... επικίνδυνα.

Ο Νόρις πανηγύρισε την πέμπτη pole position στην καριέρα του και δείχνει ικανός να διεκδικήσει τις πιθανότητές του για τον τίτλο. Ο Τζορτζ Ράσελ της Mercedes τερμάτισε τρίτος, μπροστά από τις δύο Ferrari του Λεκλέρκ και του Σάινθ. Έκτος ήταν ο Χάμιλτον, που θα είναι μπροστά απ' τον Φερστάπεν. Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Πέρες, Άλμπον και Χούλκενμπεργκ.

Ο Νόρις που είναι εξαιρετικός στους τελευταίους αγώνες, έχει μειώσει τη διαφορά στους 70 βαθμούς απ' τον προπορευόμενο στη γενική κατάταξη Φερστάπεν (295 αντί 225 βαθμούς). Στους 30 βαθμούς είναι η διαφορά της McLaren από τη Red Bull (434 αντί 404) κι ενώ απομένουν εννέα αγώνες.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

«Κτηνώδης και γρήγορος»: Οι σπαρακτικές μαρτυρίες για τον σεισμό στη Βενεζουέλα - «Δεν είχαμε ούτε πέντε δευτερόλεπτα»

Ο «χάρτης» της εγκληματικότητας στην Ευρώπη - Τα «σκληρά» δίκτυα, οι «πολυεθνικές» και η Ελλάδα

Ήρθε από την Αίγυπτο στην Ελλάδα το 2019 και θριάμβευσε με 19.175 μόρια στις πανελλαδικές

Τρομερό βίντεο: Χαλαρός οδηγός βαν επεμβαίνει σε καταδίωξη της αστυνομίας και βοηθά στη σύλληψη

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Όσκαρ Πιαστρί
  • Formula 1
  • Λάντο Νόρις
  • McLaren
  • GP Ιταλίας Μόντσα
  • ειδήσεις τώρα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr