• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Θα κάνει πίσω ο Τραμπ; Η απόφαση που πρέπει να πάρει και η στάση του ΙράνΤι λέει ο δήμος Μεσολογγίου για τον ασπασμό του πίνακα του Βρυζάκη από τον Κυριάκο ΜητσοτάκηΣυναγερμός στην Κωνσταντινούπολη για πυροβολισμούς κοντά στο προξενείο του Ισραήλ - Τουλάχιστον 3 νεκροί«Γαλάζιο σκάνδαλο με την υπογραφή Μητσοτάκη»: Τι λένε μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας μετά τη συνεδρίαση για τους «11»
δημοφιλές τώρα: Τι λέει ο δήμος Μεσολογγίου για τον ασπασμό του πίνακα του Βρυζάκη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   01.09.2024 00:00 
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

Super League: Έκανε σεφτέ με... τριάρα ο Παναιτωλικός αφήνοντας στο μηδέν τον Πανσερραϊκό

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 3-0 του Πανσερραϊκού στο Αγρίνιο

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

επόμενο άρθρο  
Intime
Intime

Ο Παναιτωλικός βρήκε τρεις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα (Λομόνακο 27΄- Ντίας 50΄ - Μπουζούκης 76΄) και επικράτησε άνετα εντός έδρας με 3-0 του «άσφαιρου» Πανσερραϊκού για την 3η αγωνιστική της Super League. Ήταν η πρώτη νίκη για την ομάδα του Αγρινίου αλλά και η τρίτη σερί ήττα για την ομάδα των Σερρών...

Από τα πρώτα λεπτά και οι δύο αντίπαλοι έδειξαν τη διάθεση να παίξουν ανοιχτό ποδόσφαιρο (μακριά από σκοπιμότητες) και να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 6΄, όταν μετά από ωραία ατομική ενέργεια και σέντρα του Σαλαζάρ, ο Μπετανκόρ έπιασε την κεφαλιά με τον Τσάβες να μπλοκάρει την μπάλα. Ο Παναιτωλικός «απάντησε» στο 12΄με πλασέ του Πέρες από το ύψος της περιοχής που απέκρουσε ο Γκουγκελασβίλι.

Διπλή ευκαιρία είχε ο Πανσερραϊκός στο 20΄. Ο Τομάς με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια πήρε το «ριμπάουντ» και με νέο σουτ υποχρέωσε τον Τσάβες να πετάξει την μπάλα κόρνερ.

Η ομάδα του Αγρινίου βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με σκόρερ τον Σεμπαστιάν Λομόνακο στο 27΄. Ο Αργεντινός επιθετικός ευνοήθηκε από την κόντρα, πάτησε περιοχή και με εύστοχο πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0). Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να ισοφαρίσουν κι είχαν καλές στιγμές με τους Τομάς (33΄), Μπετανκόρ (41΄) κι ενώ ο Παναιτωλικός βρέθηκε… φάτσα με το δεύτερο γκολ στο 45΄. Ο Λομόνακο έφυγε μόνος του κάτω από το κέντρο και με τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού πολλά μέτρα εκτός της εστίας του, πλάσαρε απελπιστικά άουτ (!) κλοτσώντας τεράστια ευκαιρία για το 2-0.

Ο Παναιτωλικός ζευγάρωσε τα τέρματά του στο 50΄. Ο Ντίας με σουτ έξω από την περιοχή αιφνιδίασε τον Γκουγκεσασβίλι και έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στους γηπεδούχους (2-0). Στο 57΄η ομάδα του Αγρινίου έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-0, όταν μετά από σουτ του Μπουζούκη ο Γκουγκεσασβίλι έδιωξε δύσκολα πάνω στην γραμμή και σε δεύτερο χρόνο έβγαλε με ενστικτώδη απόκρουση και το πλασέ του Σιέλη, αποτρέποντας έτσι ουσιαστικά να πέσουν πρόωροι τίτλοι τέλους στο ματς.

Ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να…επιστρέψει στο ματς κι είχε καλή στιγμή στο 64΄, με τον Ντέλετιτς να στέλνει με πλασέ την μπάλα πάνω στον Τσάβες. Στο 68΄σέντρα του Τορεχόν, ο Λομόνακο δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να πιάσει την προβολή και να κάνει το 3-0.

Στο 76΄οι γηπεδούχοι...κλείδωσαν τη νίκη τους. Ο Κουτσουγούλας έπειτα απο τυφλή απόκρουση έστειλε την μπάλα στον Μπουζούκη που με ευθύβολο σουτ από το ύψος της περιοχής βρήκε δίχτυα (3-0).

Παναιτωλικός: Τσάβες, Μαυρίας (33΄Μπουζούκης), Λιάβας (80΄ Μπακάκης, Παντελάκης, Μλάντεν, Τορεχόν, Σιέλης, Πέρες, Μπελεβώνης (80΄Νικολάου), Ντίας (71΄Λαχούντ), Λομόνακο (70΄Μάζντεβατς).

Πανσερραϊκός: Γκουγκελασβίλι, Κουτσογούλας (85΄Μασκανάκης), Χαντάκιας (46΄Φαρές), Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Στάικος (70΄Καπτούμ), Λιάσος (58΄Περούτσι), Ντέλετιτς, Τομάς, Σαλαζάρ, Μπέτανκορ (70΄Γκίγκιτς).

Πηγή: SDNA

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

Θα κάνει πίσω ο Τραμπ; Η απόφαση που πρέπει να πάρει και η στάση του Ιράν

«Ναι» της Επιτροπής για άρση της ασυλίας των «11» της ΝΔ για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι λένε Καραμανλής, Σκρέκας, Παπακώστα

Ανησυχία για μωρό 4 μηνών στη Ρόδο: «Εξαφανίστηκε» από τα Επείγοντα και λίγες ώρες μετά διασωληνώθηκε

Ο Γιάνης Βαρουφάκης χορεύει techno στη Μόσχα υπό τους ήχους... του τραγουδιού του

επόμενο άρθρο  
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr