• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Κλιμάκωση ή διάλογος; Στη Νίκαια οι κρίσιμες αποφάσεις μετά το κάλεσμα Μητσοτάκη για συνάντησηΑσύλληπτη τραγωδία στο Τέξας: 15χρονος ξεκλήρισε την οικογένεια της κοπέλας του επειδή τον χώρισεΠέθανε ο Peter Greene: Νεκρός στα 60 του ο κακός των «Pulp Fiction» και «Μάσκας»
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   06.09.2024 17:16 
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Φραγκίσκος Αλβέρτης: Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επιστροφή του - Ο νέος του ρόλος

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης είναι ξανά μέλος της «πράσινης» οικογένειας

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

επόμενο άρθρο
Φραγκίσκος Αλβέρτης/EUROKINISSI
Φραγκίσκος Αλβέρτης/EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ανακοίνωσε την επιστροφή του Φραγκίσκου Αλβέρτη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του European Ambassador

Ο Παναθηναϊκός AKTOR προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση και έκανε γνωστό πως ο Φραγκίσκος Αλβέρτης είναι ξανά μέλος της «πράσινης» οικογένειας. Πιο συγκεκριμένα, ο θρύλος του «Επτάστερου» έχει πλέον τον ρόλο του European Ambassador.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αθλητισμός | 06.09.2024 16:38
Απίστευτος τραυματισμός στην Bolton: Εκτός αποστολής ο Αντεμπογιέτζο επειδή φτερνίστηκε δυνατά

Ο Αλβέρτης αγωνίστηκε 19 χρόνια στον σύλλογο και έγραψε τη δική του ιστορία, κατακτώντας 25 τίτλους. Αφού έβαλε τέλος στη μοναδική του καριέρα, ανέλαβε διάφορα πόστα στην ομάδα αφού έχει διατελέσει προπονητής, γενικός διευθυντής, team manager και διευθυντής των ακαδημιών. Πλέον, προστίθεται και η θέση του European Ambassador στη σχετική λίστα.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

«Ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε για 19 χρόνια με την πράσινη φανέλα (1990-2009) πανηγυρίζοντας 25 τίτλους, ενώ μετά το τέλος της σπουδαίας αθλητικής του καριέρας συνέχισε να υπηρετεί την ομάδα από διάφορα πόστα. Συγκεκριμένα, διετέλεσε προπονητής, Γενικός Διευθυντής, Team Manager, αλλά και διευθυντής των Ακαδημιών, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο την πλούσια συλλογή των τίτλων του με τον Παναθηναϊκό.

"Όλοι γνωρίζουν το δέσιμο που έχω με τον Παναθηναϊκό και την αγάπη μου γι’ αυτή την ομάδα. Είναι αυτονόητο το γεγονός ότι χαίρομαι που επιστρέφω, αλλά ούτως ή άλλως ένιωθα πως ήμουν πάντα εκεί", δήλωσε αρχικά στο paobc.gr και συνέχισε αναφερόμενος στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τη συνάντηση που είχε μαζί του ώστε να επιστρέψει στην ομάδα: "Ποτέ δεν χρειαζόταν παραπάνω από ένα λεπτό μαζί του…", σημείωσε.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης θα συναντήσει στην ομάδα ανθρώπους με τους οποίους είχε συνεργαστεί για πολλά χρόνια, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για εκείνον: "Είναι μεγάλη υπόθεση για μένα ότι θα συναντήσω ξανά ανθρώπους που γνωρίζω καλά και έχω συνεργαστεί για πολλά χρόνια μαζί τους, όπως είναι ο  Σάνι (σ.σ. Μπετσιροβιτς), ο Δημήτρης (σ.σ. Κοντός), ο Σάββας (σ.σ. Αρώνης) και αρκετά ακόμη παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα, με εξαίρεση -δυστυχώς- τη μεγάλη απώλεια του Πάρη μας", σχολίασε.

Τέλος, αναφορικά με την επιστροφή του Παναθηναϊκού AKTOR στην κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας την περσινή σεζόν αλλά και αυτή που έρχεται, τόνισε: "Έγινε εκπληκτική δουλειά από τον κόουτς Αταμάν, τους συνεργάτες του, τους αθλητές και τη διοίκηση. Αποτέλεσμα αυτής ήταν οι τίτλοι που ήρθαν. Είναι ευκαιρία φέτος η ομάδα να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε"».

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

Αν είναι δυνατόν κάμπιες και KFC; Παράξενα χριστουγεννιάτικα έθιμα και παραδόσεις που δεν θα πιστεύατε ποτέ ότι υπάρχουν!

Νέες αποκαλύψεις για ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι «αγροτοπατέρες» και η… δραστική φόρμουλα για να ξεφεύγουν από ελέγχους

Υπόθεση Τζιν Χάνλον: «Φως» στο θρίλερ του θανάτου της 16 χρόνια μετά - Το ημερολόγιο που έδειξε τον δολοφόνο

«Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή»: Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Παναθηναϊκός
  • ειδήσεις τώρα
  • Φραγκίσκος Αλβέρτης
  • μπάσκετ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr