Συνάντηση Μητσοτάκη - Αγγελόπουλων: Συζητήθηκε η παραχώρηση του ΣΕΦ στον Ολυμπιακό
Οι επαφές των δύο πλευρών θα συνεχιστούν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Την εξεύρεση δίκαιης και βιώσιμης λύσης για το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας συζήτησαν σήμερα, σε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γεώργιο Αγγελόπουλο.
Θα συνεχιστούν οι επαφές κυβέρνησης - Ολυμπιακού
Στη συνάντηση συζητήθηκε η προοπτική παραχώρησης του ΣΕΦ προκειμένου η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού να έχει το δικό της «σπίτι». Οι επαφές των δύο πλευρών θα συνεχιστούν, για να εξεταστούν όλες οι πτυχές του θέματος και να αντιμετωπιστούν τα εκκρεμή ζητήματα, αναφέρουν πληροφορίες.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Γιώργος Μυλωνάκης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς και ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Στέλιος Κουτνατζής.
Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
Συναγερμός στην Ιαπωνία: Κοινές πτήσεις κινεζικών και ρωσικών μαχητικών πάνω από το νησί
«Τις δύο τις έβαλα εγώ, την άλλη ο φίλος μου»: H κυνική ομολογία του δράστη στο TikTok για το μαχαίρωμα στον 14χρονο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




