• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκαΜε 159 «ναι» ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός - Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης στο στεγαστικό και οι αιχμές για την «Ιθάκη»Ελβετικό φράγκο: Τι προβλέπει η ρύθμιση για τη μετατροπή των δανείων σε ευρώ - Αναλυτικά παραδείγματαΣτάση εργασίας στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ την Τετάρτη - Οι ώρες και οι γραμμές που δεν επηρεάζονται
δημοφιλές τώρα: Νέες καταγγελίες για ΔΕΔΔΗΕ: Βγάζουν ρευματοκλέφτη πολίτη επειδή... δεν πήγαινε στο σπίτι του
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   16.04.2019 15:30
Γιάννης Σκόκας
Γιάννης Σκόκας

Αθλητικογράφος

Superleague: Εκλογή Λυσάνδρου με σύμπραξη ΑΕΚ-Ολυμπιακού-ΠΑΟ

Οι τρεις ομάδες της Αθήνας ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να μην εκλεγεί ο υποψήφιος του ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Ο νέος πρόεδρος της Superleague Μηνάς Λυσάνδρου χρειάστηκε την ιστορική σύμπραξη ΑΕΚ-Ολυμπιακού-ΠΑΟ για να εκλεγεί (Intime)
Ο νέος πρόεδρος της Superleague Μηνάς Λυσάνδρου χρειάστηκε την ιστορική σύμπραξη ΑΕΚ-Ολυμπιακού-ΠΑΟ για να εκλεγεί (Intime)

Ο Μηνάς Λυσάνδρου είναι ο νέος πρόεδρος της Superleague με ψήφους 8-6. Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ θα διαδεχθεί τον Βαγγέλη Μπαταγιάννη στην προεδρία της Λίγκας έπειτα από την... ιστορική σύμπραξη της Ενωσης με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, που στήριξαν ανοιχτά τον «κιτρινόμαυρο» υποψήφιο.

Το άλλοτε ΠΟΚ που παλαιότερα βρισκόταν στα χαρακώματα ακόμη και για... ψύλλου πήδημα, ένωσε τις δυνάμεις του προκειμένου να μην αναδειχθεί πρόεδρος του Συνεταιρισμού ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης. 

Για πολλοστή φορά αποδείχθηκε ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο εκείνο που... βασιλεύει είναι οι ευκαιριακές συμμαχίες και οι λυκοφιλίες καθώς αντί να προκριθεί μια λύσης κοινής αποδοχής κι έξω από το μπλοκ των μεγάλων, όπως ήταν η περίπτωση της Κάτιας Κοξένογλου από τον Ατρόμητο και του Πανουργιά Παπαϊωάννου από τη Λαμία -επιλογές που θα στήριζε ο ΠΑΟΚ- εν τέλει προτιμήθηκε από το αθηναϊκό μπλοκ η λύση της μετωπικής σύγκρουσης που ουσιαστικά ένωσε την ΑΕΚ του Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Ολυμπιακό του Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Παναθηναϊκό του Γιάννη Αλαφούζου εναντίον του ΠΑΟΚ.

Κι αν η ψήφος του Ολυμπιακού φάνηκε να... κιτρινίζει από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας, στον Παναθηναϊκό μέχρι χθες το βράδυ διατείνονταν ότι θα έριχναν λευκό διότι όπως εξηγούσαν ήθελαν μια συναινετική λύση. Αντ' αυτού όμως οι «πράσινοι» έγιναν... ουρά της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού ρίχνοντας μια από τις δύο καθοριστικές ψήφους υπέρ του Λυσάνδρου.

Η έτερη ψήφος που έκρινε το αποτέλεσμα ήταν του Πανιωνίου, που μολονότι δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με την ΑΕΚ, η επιρροή του Ολυμπιακού προς τους Κυανέρυθρους έγειρε την πλάστιγγα οριστικά προς τη μεριά του υποψηφίου της Ενωσης.

Αξίζει να τονιστεί πάντως πως από τον Ολυμπιακό... δικαιολογούσαν την ψήφο τους υπέρ του Λυσάνδρου λέγοντας ότι ο λόγος που ψήφισαν τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ είναι διότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν είχαν αφήσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη να εισέλθει στα αποδυτήρια της Τούμπας! 

Η τελική ψηφοφορία ήταν 8-6 υπέρ του Μηνά Λυσάνδρου, με τον Αστέρα Τρίπολη να δηλώνει «απών» και τους ΠΑΣ Γιάννινα και ΕΠΟ να ψηφίζουν «λευκό». 

Διαβάστε ακόμη

«Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα

ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού

ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400

Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • ποδόσφαιρο
  • ΑΕΚ
  • Παναθηναϊκός
  • Μηνάς Λυσάνδρου
  • SuperLeague
  • Ολυμπιακός
  • ΠΑΟΚ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr