Μέσι: Δική του η «Χρυσή Μπάλα», θέλει και την κούπα (vid)
Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα ονειρεύεται το πέμπτο Champions League της καριέρας του, ενώ παίζει (σχεδόν) μόνος του για την μεγαλύτερη ατομική διάκριση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Για πρώτη φορά ύστερα από τρεις διαδοχικούς αποκλεισμούς στα προημιτελικά, η Μπαρτσελόνα θα παίξει φέτος και πάλι στους «4» του Champions League. Μια επιτυχία που οφείλει, κατά κύριο λόγο, στον αρχηγό και απόλυτο ηγέτη της, Λιονέλ Μέσι.
Με τα δύο γκολ του κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Αργεντινός σούπερ σταρ έφτασε τα δέκα στην φετινή διοργάνωση και είναι με διαφορά ο πρώτος σκόρερ, αφού ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Μπάγερν Μονάχου που τον ακολουθεί με οκτώ έχει ήδη αποκλειστεί, όπως και ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Γιουβέντους με έξι.
Ο αποκλεισμός του «CR7», παρ’ ότι απέτρεψε πλέον την πολυαναμενόμενη μονομαχία Μέσι-Κριστιάνο στον τελικό, ανοίγει διάπλατα τις πόρτες στον Μέσι για την έκτη «Χρυσή Μπάλα» της καριέρας του και πρώτη από το 2015.
Ελλείψει Παγκοσμίου Κυπέλλου την φετινή σεζόν, ο νικητής θα κριθεί εν πολλοίς από το Champions League, όπου μέχρι αυτή την στιγμή τα μεγάλα αστέρια ήταν ο Μέσι και ο Ρονάλντο. Με το «αντίο» του δεύτερου, λοιπόν, ο Λέο έχει τον πρώτο λόγο, πάντα σε ατομικό επίπεδο.
«Ξέρουμε ότι ο Μέσι πάντα εμφανίζεται» είπε ο Ερνέστο Βαλβέρδε για τον αρχηγό του, ο οποίος βρήκε γκολ στα προημιτελικά για πρώτη φορά ύστερα από έξι χρόνια (!) και δείχνει να έχει… σκυλιάσει για το φετινό τρόπαιο.
«Κάναμε ένα ακόμα βηματάκι προς τον στόχο μας» εξήγησε ο Αργεντινός, κρούοντας πάντως τον κώδωνα του κινδύνου στην ομάδα του, επειδή μπήκε… κοιμισμένη στο γήπεδο και κόντεψε να το πληρώσει ακριβά.
Η Λίβερπουλ, την οποία λογικά θα βρουν μπροστά τους στα ημιτελικά οι Μπλαουγκράνα, δεν είναι η φετινή Γιουνάιτεντ και τιμωρεί τέτοιες αδράνειες. Από την άλλη, βεβαίως, υπάρχει και ένας… εξωγήινος που έχει πετύχει 24 γκολ σε 32 ματς με αγγλικές ομάδες, οπότε…
Το «σόου» του Μέσι κόντρα στην Γιουνάιτεντ
Αγρότες: «Δεν τρώμε τον σανό της κυβέρνησης, δεν το κουνάμε από τα μπλόκα» - «Πολιορκία» σε γραφεία βουλευτών της ΝΔ στη Λάρισα
ΠΑΣΟΚ - ΟΠΕΚΕΠΕ: Διαγράφεται ο Γιώργος Λαμπράκης που συνελήφθη για το σκάνδαλο
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Νέες φωτογραφίες με Τραμπ, Γούντι Άλεν, Μπιλ Γκέιτς και Στιβ Μπάνον
Βόλος: Ο Μπέος έβαλε ζωντανό πόνι μέσα στη φάτνη - Η οργή φιλόζωων και η προκλητική απάντηση του δημάρχου Βόλου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



