• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Υπόθεση Έπσταϊν: Βίντεο-ντοκουμέντο με την καθημερινότητα της Γκισλέιν Μάξγουελ μέσα στη φυλακήΦρίκη στον Βόλο: Μητέρα συνελήφθη για παιδική πορνογραφία κατά της 10χρονης κόρης της Την απαλλαγή του γνωστού ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό πρότεινε η εισαγγελέας - Το σκεπτικόΠροθεσμία ζήτησε ο Μαροκινός που κατηγορείται ως διακινητής στην τραγωδία της Χίου - Τι δήλωσαν οι δικηγόροι του
δημοφιλές τώρα: Just The 2 Of Us: Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα της 7ης σεζόν στο OPEN
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   17.04.2019 13:50
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

Ολυμπιακός: Το ντόμινο της επίθεσης με Χασάν και Σλιμανί

Ο Μαρτίνς έχει εισηγηθεί την παραμονή του Αιγύπτιου επιθετικού αλλά στο στόχαστρο βρίσκεται και ο Αλγερινός

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Αλγερινός διεθνής στράικερ Ισλάμ Σλιμανί (δεξιά) (AP)
Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Αλγερινός διεθνής στράικερ Ισλάμ Σλιμανί (δεξιά) (AP)

Στην τελική της φάση μπαίνει η προεργασία στον Ολυμπιακό αναφορικά με τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι σε ανοικτή γραμμή με τη διοίκηση, ενώ πολύ πρόσφατα δήλωσε πως έχει παραδώσει λίστα με ονόματα για κάθε γούστο. Μια από τις βασικές προτεραιότητες για την ενίσχυση του ρόστερ είναι η θέση του κεντρικού επιθετικού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει εισηγηθεί την παραμονή του Αχμέντ Χασάν, τον οποίο ξέρει και εμπιστεύεται, προσδοκώντας ότι την επόμενη σεζόν μπορεί να προσφέρει ακόμη πιο πολλά. Η οψιόν αγοράς του, όμως, που έχει οριστεί με βάση την αρχική συμφωνία στα 4 εκατομμύρια ευρώ καθιστά απαγορευτική μια τέτοια εξέλιξη, αν η διοίκηση της Μπράγκα δεν ρίξει νερό στο κρασί της. Ενδεχόμενος νέος δανεισμός δεν μπορεί να προκύψει, παρά μόνο αν ανανεώσει το συμβόλαιό του, καθώς το υπάρχον λήγει το επόμενο καλοκαίρι (2020).

Παρά τη δεδομένη επιθυμία του Αιγύπτιου επιθετικού να συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά, οι πιθανότητες στην παρούσα φάση είναι περιορισμένες και οι «ερυθρόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να εξετάσουν τα άλλα ονόματα που έχουν στο συρτάρι. Μια περίπτωση που σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα είναι ο Αλγερινός διεθνής στράικερ Ισλάμ Σλιμανί.

Πρόκειται για φορ που έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον Αχμέντ Χασάν, αλλά πιο πλούσιο και λαμπερό βιογραφικό. Στα 30 χρόνια του μετράει 59 συμμετοχές και 24 γκολ με την Εθνική Αλγερίας, ενώ από το καλοκαίρι του 2017 ανήκει στη Λέστερ. Εχει θητεία και στην Πορτογαλία, όπου φόρεσε τη φανέλα της Σπόρτινγκ, κάτι που σημαίνει ότι ο Πέδρο Μαρτίνς τον γνωρίζει πολύ καλά.

Φέτος παραχωρήθηκε ως δανεικός στην τουρκική Φενέρ και με τη φανέλα της αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια. Πέτυχε 5 γκολ και στο τέλος της περιόδου ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αγγλία απ' όπου θα παραχωρηθεί ξανά, αφού το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2021. Είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι η μόνη. Σε σύγκριση με τον Χασάν, μάλιστα, η δική του περίπτωση μπορεί να αποδειχθεί ακόμη πιο αλμυρή, αφού είναι παίκτης αξίας 10 εκατ, ευρώ και οι ετήσιες αποδοχές του φτάνουν στα 3 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε ακόμη

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Παναγόπουλου: Η παραίτηση Στρατινάκη, οι εξηγήσεις του συζύγου της και η απάντηση του Κακούση της ΕΡΤ

Τι λέει ο σμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας που συνελήφθη για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας - «Είναι ψύχραιμος»

Εφιάλτης με κρυφή κάμερα: «Κάναμε σεξ σε ξενοδοχείο και μάθαμε πως μας παρακολούθησαν χιλιάδες άτομα»

Σοφία Μουτίδου: «Μου είχαν πει ότι η κόρη μου μυρίζει, επειδή δεν έχει βαφτιστεί»

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Αχμέντ Χασάν
  • μεταγραφές
  • ποδόσφαιρο
  • Ολυμπιακός
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr