Βέλγιο: Ποδοσφαιριστής έχασε δάχτυλα από κροτίδα - Προσπάθησε να την απομακρύνει από το γήπεδο
Τον αποκαλούν ήρωα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ένας ποδοσφαιριστής από το Βέλγιο νοσηλεύεται στην εντατική αφού έχασε τα δάχτυλά του όταν μια κροτίδα εξερράγη στο χέρι του. Μάλιστα, τον αποκαλούν ήρωα καθώς προσπάθησε την απομακρύνει από τον αγωνιστικό χώρο.
Το περιστατικό συνέβη μετά την αναμέτρηση της κατώτερης κατηγορίας του Βελγίου μεταξύ της KSCT Menen και της SK Zillebeke.
Πώς το έγινε το ατύχημα με την κροτίδα
Μόλις τελείωσε ο αγώνας, μια κροτίδα Cobra 6 εκτοξεύτηκε στον αγωνιστικό χώρο καθώς οι παίκτες της Menen συγκεντρώθηκαν μπροστά από τους οπαδούς τους για να χειροκροτήσουν τον κόσμο τους.
Vuurwerkincident met gewonde voetballer: KSCT Menen stelt zich burgerlijke partij. https://t.co/ULgoZT0PF5
— Focus & WTV (@FocusWTV) October 21, 2024
Έχοντας σκοράρει δύο φορές στην ηχηρή νίκη που ήρθε επίσης την ημέρα των 26ων γενεθλίων του, ο Φάμπιο Σκιφάνο (Fabio Schifano), επιθετικός της Menen, άρπαξε την κροτίδα και προσπάθησε να πετάξει μακριά, ωστόσο έσκασε στο χέρι του.
Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται στην εντατική.
Σύμφωνα με την Daily Mail, δράστης είναι ένας 21χρονος οπαδός που πέταξε την κροτίδα στον αγωνιστικό χώρο σε μια προσπάθεια να πανηγυρίσει τη νίκη της Menen.
Το «δεν έχουμε άλλα» του Μητσοτάκη στους αγρότες, το άνοιγμα του Ανδρουλάκη στα αριστερά του και η υποτιμητική φράση της Καρυστιανού για τους υπόλοιπους συγγενείς
Ώρα μηδέν για τα μπλόκα των αγροτών - Τι θα ζητήσουν σήμερα από τον Μητσοτάκη
«Σαν ταινία φρίκης»: Τραγικός ο απολογισμός μετά τον εκτροχιασμό τρένων στην Ισπανία - Αυξήθηκαν στους 39 οι νεκροί, δεκάδες οι σοβαρά τραυματίες
Η νέα απειλή Τραμπ για δασμούς, η απάντηση των Ευρωπαίων και οι ισορροπίες στη… γειτονιά - Τα νέα δεδομένα «διαβάζει» η Αθήνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





