Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον Τζορτζ Μπάλντοκ
Πραγματοποιήθηκε στο Μίλτον Κέινς η κηδεία του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Το τελευταίο «αντίο» στον Τζορτζ Μπάλντοκ είπαν το μεσημέρι της Τετάρτης (30/10) στο Μίλτον Κέινς της Αγγλίας, συγγενείς, φίλοι και συμπαίκτες. Σε βαρύ κλίμα άπαντες αποχαιρέτησαν τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, ο οποίος σε ηλικία μόλις 31 ετών έφυγε αδόκητα απ’ τη ζωή στις 9 Οκτωβρίου 2024.
Παρόντες στο Crown Hill Crematorium ήταν οι συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό, σύσσωμη η διοίκηση της «πράσινης» ΠΑΕ με επικεφαλής τον Γιάννη Αλαφούζο, αντιπροσωπεία της ΕΠΟ, κι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με τον Βασίλη Τοροσίδη εκ μέρους της Εθνικής ομάδας.

Επίσης, στο Μίλτον Κέινς βρέθηκε και ο Ντίνος Μαυροπάνος, ο οποίος αγωνίζεται στη Γουέστ Χαμ. Ακόμα εκεί ήταν ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός Γκουστάβο Πογιέτ και ο καλός φίλος του Μπάλντοκ και άλλοτε διεθνής με την Εθνική Αγγλίας, Ντέλι Άλι.

Προηγουμένως, τόσο οι Πράσινοι όσο και η Εθνική ομάδα αποχαιρέτησαν τον Μπάλντοκ με συγκινητικά μηνύματα στα social media. «Ημέρα σιγής. Ημέρα μνήμης. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Αντίο…» έγραψε η Εθνική ομάδα.
«Αναπαύσου εν ειρήνη Τζορτζ, θα είσαι πάντα στις καρδιές μας» ήταν το μήνυμα του Παναθηναϊκού.
Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε πως χτύπησαν το «Λίνκολν» - Το Ιράν δηλώνει έτοιμο, το Ισραήλ λέει πως ήρθε η «β' φάση»
Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




