Πόλο: «Χοντρό» επεισόδιο ανάμεσα σε Καμμένου-Ασημάκη στο Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη
Άναψαν τα αίματα μετά το τέλος του ημιτελικού της Βουλιαγμένης με τον Ολυμπιακό ανάμεσα στην Αλεξία Καμμένου και την Αλεξάνδρα Ασημάκη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μετά το τέλος του αγώνα η προπονήτρια της Βουλιαγμένης απευθύνθηκε στην Ελληνίδα φουνταριστή σε αρκετά έντονο ύφος. Αμέσως επενέβη ο βοηθός του Χάρη Παυλίδη, Κώστας Χατζηδάκης και δεν έλειψαν οι αντεγκλήσεις.
Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης ήταν σε έξαλλη κατάσταση και κατηγόρησε την παλιά της παίκτρια και νυν του Ολυμπιακού, ότι μέσα στον αγώνα της μιλούσε συνεχώς και με την ολοκλήρωση του αγώνα της ζήτησε τον λόγο. Η διεθνής παίκτρια αρνήθηκε ότι απευθύνθηκε στην Καμμένου, όμως η προπονήτρια της Βουλιαγμένης υποστηρίζει ότι είχε προκλητική συμπεριφορά και της τα... έχωσε μετά τον αγώνα.
Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τρίτο τελικό της ιστορίας του στην Ευρωλίγκα κερδίζοντας με 8-7 την Βουλιαγμένη στον ημιτελικό που διεξήχθη το μεσημέρι της Παρασκευής στο Σαμπαντέλ.
Στο «κόκκινο» ξανά η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε ως απάντηση το Ιράν: Εκρήξεις σε Τεχεράνη, Ταμπρίζ και Ισφαχάν
Η τελευταία μπλόφα του Τζέιμς Δαλαμάγκα πριν από τη σύλληψη - Πώς τον έπιασαν μετά από τρεις δεκαετίες
«Μπερδεμένος» ο καιρός αυτή τη βδομάδα: Πότε αναμένονται... 37άρια και πότε μπόρες - Πρόγνωση Μαρουσάκη
Το οριστικό deal Σαλμά με τη Χαριλάου Τρικούπη, η αποκάλυψη Πολάκη για το τηλεφώνημα Τσίπρα και ο φόβος της κυβέρνησης για διπλό εγκλωβισμό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





