ΑΕΚ: Οριοθετήθηκε ο αγωνιστικός χώρος στην «Αγιά Σοφιά»
Χαράχτηκε η μεγάλη περιοχή όπως θα βρίσκεται στο βόρειο πέταλο της ΑΕΚ του νέου γηπέδου της ΑΕΚ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κάθε μέρα και ένα βήμα πιο μπροστά για την ΑΕΚ στο θέμα του νέου γηπέδου. Ηδη, όπως δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια», εγκρίθηκαν τα 20 εκατ. ευρώ που θα συνεισφέρει η Περιφέρεια Αττικής για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς» και σήμερα, το γήπεδο άρχισε να παίρνει μορφή. Για να συμβεί αυτό, χαράχτηκε η μεγάλη περιοχή, όπως θα εκτείνεται στο βόρειο πέταλο της θύρας 21.
Σήμερα (21/4) το πρωί, υπήρξε η πρώτη ακριβής οριοθέτηση με τις πραγματικές διαστάσεις της μεγάλης περιοχής με τα κόρνερ μπροστά από το βόρειο πέταλο που είναι ήδη έτοιμο. Είναι ο χώρος όπου θα δουλέψουν τα συνεργεία της Cimolai, έχοντας πλέον την πραγματική εικόνα των ορίων του αγωνιστικού χώρου όπως θα είναι κανονικά.
««Η πρώτη φωτογραφία της πρώτης οριοθέτησης του αγωνιστικού χώρου της Αγιά Σοφιάς με τη χάραξη της μεγάλης περιοχής μπροστά στο βόρειο πέταλο της Θύρας 21!», ανέφερε η σχετική ανάρτηση της ΑΕΚ.
Αξέχαστα Χριστούγεννα: Ανεξίτηλα ιστορικά γεγονότα - Βασιλικές στέψεις, εκτέλεση δικτάτορα, τσουνάμι, τέλος Ψυχρού Πολέμου
Τα «παγωμένα» ρωσικά κεφάλαια, τα χρήματα του Πούτιν για τον πόλεμο στην Ουκρανία και η απογοήτευση Τραμπ
Μακελειό στις ΗΠΑ: Ένοπλος άνοιξε πυρ στο πανεπιστήμιο Brown - Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες
Επίσκεψη Μητσοτάκη σε μπλόκο της Τροχαίας στη Σταδίου: Έκανε αλκοτέστ δίπλα στον Χρυσοχοΐδη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



