ΠΑΟΚ: Γλέντι και ποντιακοί χοροί έξω από την Τούμπα (pics, vids)
Ενα ατελείωτο πάρτι στους δρόμους γύρω από την ιστορική έδρα του Δικεφάλου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Χιλιάδες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ βρίσκονται αυτή την στιγμή έξω από το γήπεδο της Τούμπας. Το κλίμα φυσικά είναι εορταστικό με οπαδούς του Δικεφάλου να έχουν καταφθάσει στην Θεσσαλονίκη από διάφορες πόλεις της Ελλάδος αλλά και από το εξωτερικό.
Γύρω από το γήπεδο σε καφετέριες, σε ουζερί και σε καντίνες έχουν στηθεί αυτοσχέδια γλέντια. Μάλιστα έξω από την Τούμπα μια παρέα έστησε μεγάφωνα και εκατοντάδες φίλοι του ΠΑΟΚ χορεύουν ποντιακά!

Στο κέντρο, η πλατεία Αριστοτέλους και η περιοχή του Λευκού Πύργου έχει ήδη γεμίσει από υπαίθριους πωλητές που εμπορεύονται σημαίες, μπλούζες και κασκόλ του ΠΑΟΚ. Η περιφερειακή οδός πάνω από το ύψος της Λαμπράκη έχει γεμίσει από αυτοκίνητα. Όλη η Θεσσαλονίκη ζει στους ρυθμούς μιας ιστορικής μέρας για τον Δικέφαλο του Βορρά.


Νέο έκτακτο από ΕΜΥ: Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες - Οι «κόκκινες» περιοχές
Τουλάχιστον 9 νεκροί και 26 τραυματίες σε τροχαίο με λεωφορείο στην Αττάλεια της Τουρκίας
Σταμάτησαν οι έρευνες στο εργοστάσιο «Βιολάντα» υπό το φόβο νέας έκρηξης εξαιτίας της μεγάλης διαρροής προπανίου
Vegans μετά το hype - Τραμπ και υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα φρενάρουν τον βιγκανισμό;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




