ΠΑΟΚ: Ολονυχτία και στο «Μακεδονία Παλλάς» - Αποθέωση για τους πρωταθλητές! (vid)
Παραλήρημα για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ - Στο πόδι όλη νύχτα η Θεσσαλονίκη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κράτησε το γλέντι των οπαδών και της ομάδας του ΠΑΟΚ στο Μακεδονία Παλλάς, όπου μετά κόπων και (γλυκών) βασάνων κατάφερε να φτάσει το διώροφο πούλμαν που μετέφερε τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Ύστερα από τη μεγαλειώδη φιέστα, που επιφύλασσε η ΠΑΕ στους οπαδούς, το πούλμαν ξεκίνησε από το γήπεδο της Τούμπας στις 11:00 το βράδυ κι έφτασε στον Λευκό Πύργο στις 2:00 τα ξημερώματα, αφού κυριολεκτικά από κάθε στενό που περνούσε, μαζευόταν ολοένα και περισσότερος κόσμος, με τους οπαδούς να παραληρούν και τους παίκτες, με το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος επέστρεψε θριαμβευτής στην Τούμπα, να απολαμβάνουν κάθε δευτερόλεπτο αυτής της «μαγικής βόλτας» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Νετανιάχου προς Ευρώπη: Τι άλλη απόδειξη θέλετε; Ήρθε η ώρα να συμμαχήσετε με Ισραήλ και ΗΠΑ κατά του Ιράν
Νέα απεργία από το πρωί της Δευτέρας: Πόσο θα διαρκέσει - Η ανακοίνωση
Υπόθεση Τσαγκαράκη: Ο άνθρωπος που ενημέρωσε τις Αρχές - Τα ερωτήματα
Όταν οι γείτονες είναι ανυπόφοροι: Τα χταπόδια που πετούν πέτρες το ένα στο άλλο είναι ό,τι πιο relatable θα δεις σήμερα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




