
Νέος προπονητής του Άρη ο Μαρίνος Ουζουνίδης
Θα κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα είναι ο νέος προπονητής του Άρη. Ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ είχε την τελική συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Θόδωρο Καρυπίδη, όπου συμφωνήθηκε να συνεργαστούν.
Ο Εβρίτης κόουτς πιάνει άμεσα δουλειά και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο απέναντι στον Πανσερραϊκό, την Κυριακή (15/12) 15:30.
Μετά το διαζύγιο με τον Άκη Μάντζιο, αρχικά η διοίκηση του Άρη στράφηκε προς τον Ολλανδό πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό Τζον Φαν 'τ Σχιπ. Ωστόσο δεν υπήρξε συμφωνία με αποτέλεσμα να γίνει στροφή προς τον Ουζουνίδη, o οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα μετά το 2019 και το πέρασμά του απ' την ΑΕΚ. Είχε προηγηθεί ο Παναθηναϊκός, ο Πανιώνιος, ο Πλατανιάς, η Ξάνθη, ο Εργοτέλης, ο Ηρακλής και η ΑΕΛ.
Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε στο εξωτερικό: στη Ρουμανία με την Ουνιβερσιτέα Κραϊόβα, στη Σαουδική Αραβία με την Αλ Φαϊζάλι και στο Ιράν με την Γκολ Γκοχάλ Σιρζάν.
Δεύτερη νύχτα πύρινης κόλασης από τη φωτιά στο Ρέθυμνο - Αγωνία για το Φοινικόδασος του Πρέβελη
Σάλος με τα γυαλιά του Γεωργιάδη που βιντεοσκοπούν - Η απάντησή του και η παρέμβαση ΠΑΣΟΚ
«Δεν θα το έχει κανείς»: Ανατίναξε το πατρικό του επειδή πίστευε ότι τον είχαν αποκλείσει από τη διαθήκη
Το βίντεο που έγινε viral: Τουρίστας παγώνει από τον φόβο όταν αρκούδα τον δαγκώνει στο πόδι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


