ΕΣΑΚΕ: Νέο επεισόδιο στην κόντρα των «αιωνίων»
Οι λεκτικές αντιπαραθέσεις με... φόντο την πρόθεση αποχώρησης του Ολυμπιακού από την Basket League συνεχίστηκαν στην σημερινή συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος επανέλαβε ότι «εμείς είμαστε σταθεροί στο ότι αν δεν μπουν ξένοι διαιτητές θα φύγουμε και θα πάμε στην Αδριατική Λίγκα που είναι μια εξαιρετική διοργάνωση».
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, αντέδρασε λέγοντας ότι «δεν σας νοιάζει το καλό του μπάσκετ, παρά μόνο να πάρετε πρωτάθλημα και επειδή δεν μπορείτε, όλο κάτι βρίσκετε να λέτε. Η δική μας θέση λοιπόν είναι να φύγετε αφού το θέλετε»!
Στο δια ταύτα, συμφωνήθηκε στις 6 Μαϊου να υπάρξει άλλη μία συνεδρίαση, με προσπάθεια να δώσουν το παρών οι ιδιοκτήτες των ΚΑΕ για να δουν αν υπάρχει έδαφος για μια συμφωνία και κοινή πρόταση για να λήξει με αίσιο τρόπο η σεζόν.
Διαβάστε ακόμη
Ciao Γιώργο - Ένα αστέρι της σκηνής γυρίζει στον ουρανό του
«Οι Ρώσοι έχουν πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες»: Προειδοποίηση Ολλανδών για phising σε WhatsApp και Signal
Το πρώτο μήνυμα του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ στον λαό του Ιράν: «Δεν θα παραιτηθούμε από την εκδίκηση - Να συνεχιστεί το κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ»
Επιστήμονες ανακάλυψαν: Η Σαχάρα ήταν κάποτε πράσινη και βροχερή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




