Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ο κορυφαίος παίκτης της Euroleague σύμφωνα με ψηφοφορία των φιλάθλων!
Πέντε Έλληνες στην κορυφαία δεκάδα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία της Euroleague όπως αποφάσισε το κοινό! Η Euroleague γιορτάζει την 25η επέτειο και ο σπουδαίος Έλληνας γκαρντ του Παναθηναϊκού συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους. Πάντως συνολικά το ελληνικό μπάσκετ είχε την τιμητική του καθώς πέντε απ' τους κορυφαίους δέκα είναι Έλληνες, ενώ οι εννέα απ' τους δέκα έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα!
Ο Διαμαντίδης βρέθηκε στην πρώτη θέση συγκεντρώνοντας το 3,2% της προτίμησης του κόσμου, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και τον Βασίλη Σπανούλη να ακολουθούν έχοντας από 3,01%. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Ντέγιαν Μποντιρόγκα (2,8%) και Θοδωρής Παπαλουκάς (2,76%).
Από εκεί και πέρα οι φίλαθλοι ψήφισαν τους Σλούκα, Ναβάρο (ο μοναδικός δίχως παρουσία στη χώρα μας), Μπατίστ, Πρίντεζη και Χάινς.
Σημειωτέον ότι οι ψήφοι των φιλάθλων θα μετρήσουν κατά 10% στο τελικό αποτέλεσμα, καθώς το υπόλοιπο 90% θα σχηματιστεί από Season MVP's και μέλη των καλύτερων ομάδων των δεκαετιών 2000-2010 και 2010-2020 (40%), από προπονητές που έχουν κατακτήσει τη διοργάνωση (40%), αλλά και από δημοσιογράφους (10%).
Η πρώτη 10αδα των φιλάθλων
- Δημήτρης Διαμαντίδης
- Σαρούνας Γιασικεβίτσιους
- Βασίλης Σπανούλης
- Ντέγιαν Μποντίρογκα
- Θοδωρής Παπαλουκάς
- Κώστας Σλούκας
- Χουάν Κάρλος Ναβάρο
- Μάικ Μπατίστ
- Γιώργος Πρίντεζης
- Κάιλ Χάινς
Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛΑΣ στη γέφυρα του Ρίου - Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο - Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



