
ΠΑΕ Άρης: «Φτάσαμε στο σημείο να διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός για τη διαιτησία»
Ανακοίνωση των Κίτρινων με αφορμή τη διαιτησία στο ματς με τον Ολυμπιακό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η ΠΑΕ Άρης, με αφορμή τη διαιτησία στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει την απορία της για το αν η πλευρά των Πειραιωτών επιθυμεί ακόμα την αποπομπή του αρχιδιαιτητή Στεφάν Λανουά.
Η ανακοίνωση του Άρη
Αναλυτικά η ανακοίνωση της κιτρινόμαυτης ΠΑΕ: «Την περασμένη εβδομάδα η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με επίσημη ανακοίνωση, ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Γκαγκάτση, να προχωρήσει στην αποπομπή του κ. Λανουά από την ΚΕΔ. Υποθέτουμε ότι μετά και την χθεσινή διαιτησία του Σουηδού Νίμπεργκ δεν θα αναθεωρήσει την στάση της και θα επιμείνει στην αντικατάστασή του.
Φαίνεται ότι έχουν αλλάξει οι εποχές και τελικά δεν είναι ισχυρός όσο πιστεύει, απόρροια ίσως και της εικόνας του στο γήπεδο, ώστε φτάσαμε στο σημείο να διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός για τη διαιτησία μέσα στο Γ. Καραϊσκάκης!»
Φωτιά στη Βοιωτία: «Κόλαση επί γης» στο Πόρτο Γερμενό - Οι φλόγες φτάνουν στη θάλασσα - 112 για εκκένωση στη Ψάθα
«Θα ψάχνετε να βρείτε σπίτι»: Συνελήφθη ελεγχόμενος για λαθρεμπόριο που απείλησε ελεγκτές με «μπράβους»
Πύραυλος της SpaceX βρίσκεται καθ' οδόν να συγκρουστεί με τη Σελήνη - Έρχεται έκρηξη τριών τόνων TNT
Οι ματωμένες γροθιές... και πατούσες του καράτε: Δύο άνδρες και τα σκυλιά τους ενεπλάκησαν σε άγριο καβγά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr



