
Basket League: Ο Κολοσσός έβαλε... φωτιά!
Απίστευτη εξέλιξη παίρνει η μάχη της παραμονής στην Basket League μετά την νίκη... 31 δευτερολέπτων του Κολοσσού στο Λαύριο!🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οσα δεν φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η στιγμή όπως λένε και ο Κολοσσός έκανε το, θεωρητικά, απίστευτο. Ταξίδεψε από την Ρόδο για την Αθήνα όντας, θεωρητικά επίσης, υποβιβασμένος, πήγε στο γήπεδο του Λαυρίου που καιγόταν για τη νίκη, έπαιξε 31 δευτερόλεπτα και νίκησε!
Η περιβόητη πλέον επανάληψη των τελευταίων δευτερολέπτων είχε απρόσμενη εξέλιξη. Το ματς άρχισε από το 69-67 υπέρ του Λαυρίου με επαναφορά του Κολοσσού, που έβαλε τρίποντο με τον Μπράουνινγκ! Το Λαύριο έχασε επίθεση, ο Μπιλής έβαλε 1/2 βολές και ο Κολοσσός νίκησε με 71-69!
Το Λαύριο πλέον έμεινε στις έξι νίκες και σήμερα είναι σε θέση υποβιβασμού, με μία λιγότερη από Κύμη και Ρέθυμνο. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον Ηφαιστο και μόνο με νίκη και ήττα της Κύμης στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό θα μείνει στην κατηγορία!
Η Gen Z στους δρόμους σε όλο τον κόσμο: Γιατί; Ακρίβεια, στέγη και χαμένη εμπιστοσύνη
Αλβανία σε αναβρασμό: Νεολαία εναντίον Ράμα, κάθε μέρα - «Δεν μας λήστεψαν απλώς, μας περιφρόνησαν»
Ήταν τελικά αυτοκτονία ή δολοφονία; Γιατί ανοίγει ξανά συζήτηση για τον θάνατο του Κερτ Κομπέιν
Από υπερβολική δόση φαιντανύλης φέρεται να πέθανε το 34χρονο μοντέλο και πρώην σύντροφος του Τζάστιν Μπίμπερ, Σαχάρα Ρέι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


