Super League: Αγχωτική αλλά πολύτιμη νίκη για τον ΟΦΗ επί του Πανσερραϊκού
Ο ΟΦΗ επικράτησε 3-2 του Πανσερραϊκού στο Ηράκλειο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε ένα ματς που τα είχε όλα ο ΟΦΗ νίκησε τον Πανσερραϊκό στο Ηράκλειο με 3-2 για την 20ή αγωνιστική της Super League και ανέβηκε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Αντιθέτως η μακεδονική ομάδα παρέμεινε στη δέκατη θέση.
Δύο γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο κορυφαίος τους παίκτης, Τιάγκο Νους, στο 6' και στο 45'+1, ενώ ο Γκονζάλες μετά την ασίστ στο δεύτερο γκολ, ήταν ο σκόρερ του τρίτου τέρματος στο 62'. Ο Μπετανκόρ είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους Σερραίους στο 23΄, ενώ στο 76' ο Σάλαζαρ έκανε το ματς... θρίλερ, δίχως όμως να κατορθώσουν οι φιλοξενούμενοι να αποσπάσουν την ισοπαλία.
ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Γκονζάλες, Λαμπρόπουλος, Μπρεσάν (86? Σίλβα), Χατζηθεοδωρίδης, Καραχάλιος, Ανδρούτσος (64? Αποστολάκης), Σενγκέλια (90’+3? Θεοδοσουλάκης), Φούντας (86? Νέιρα), Νους, Γιουνγκ (64? Σαλσέδο).
Πανσερραϊκός: Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ, Ντάβιντσον, Φαρές (80? Αλρασντί), Στάικος (54? Πιρές), Λιάσος (80? Πεταυράκης), Ντέλετιτς (80? Ουαγκέ), Σοφιανός (69? Μασκανάκης), Σαλαζάρ, Μπεντανκόρ.
Μπλόκα αγροτών: Τα επόμενα βήματα μετά τα μέτρα του Μητσοτάκη και η πρόταση για απόβαση τρακτέρ στην Αθήνα
Axios: Αποκάλυψη για μυστική συνάντηση του Γουίτκοφ με τον εξόριστο διάδοχο του Ιράν, Ρεζά Παχλαβί
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Αγωνία για τη Λόρα - Το νέο βίντεο από Ζωγράφου και το μήνυμα του πατέρα της
Μια μυστηριώδης λάμψη από την άκρη του σύμπαντος: Η ανθρωπότητα έλαβε σήμα... πριν από 13 δισ. χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




