Μέγα πλήγμα για τους Σαν Αντόνιο Σπερς: Τέλος η σεζόν για τον Βικτόρ Γουεμπανιαμά λόγω θρόμβωσης
Ο Γάλλος σταρ χάνει το υπόλοιπο της σεζόν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν τέθηκε ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά, ο οποίος ταλαιπωρείται από θρόμβωση. Το πλήγμα είναι σημαντικό για τους Σαν Αντόνιο Σπερς που χάνουν το βαρύ πυροβολικό τους, ενώ αγωνία επικρατεί και στη Γαλλία ενόψει του Eurobasket 2025.
O Γάλλος σταρ διαγνώστηκε με φλεβική θρόμβωση στον δεξί ώμο όπως ανακοίνωσαν οι Σπερς την Πέμπτη (20/2). Ο 21χρονος σέντερ έχει μέχρι στιγμής στη σεζόν 24,3 πόντους, 11 ριμπάουντ και 3,7 ασίστ σε 46 παιχνίδια.
Επιβεβαίωσε εξαρχής τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν για εκείνον στο NBA, όμως στάθηκε άτυχος καθώς στα μισά της σεζόν τίθεται εκτός δράσης για ένα μεγάλο διάστημα.
Διαβάστε ακόμη
Ακριβό μου καλοκαίρι: Είδος πολυτελείας οι διακοπές στα νησιά αλλά και οι βουτιές στην Αττική - Οι τιμές
Τα μαθηματικά της κάλπης διαβάζουν στην κυβέρνηση: Η εξίσωση μετά το «μπάσιμο» Τσίπρα και Καρυστιανού
Η σύγκρουση για τα ηνία της Κεντροαριστεράς
Θερμοκρασίες πάνω από 40°C και ιστορικά ρεκόρ: Οι επιστήμονες προειδοποιούν για το «Σούπερ Ελ Νίνιο» - Τι είναι, οι επιπτώσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




