• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Το ethnos.gr στη Μόρια: Από το «κολαστήριο» των 12.000 εγκλωβισμένων, σε φάρο παιδείας και πολιτισμούΝέο έκτακτο από την ΕΜΥ: Μέχρι το απόγευμα το κύμα κακοκαιρίας - Οι περιοχές στο επίκεντρο«Έξω οι φασίστες από τα σχολεία»: Σάλος στα Μέγαρα με το «ευχαριστώ» Συλλόγου Γονέων στον ΚασιδιάρηΠλάκα: Ο ταχυθερμοσίφωνας στο «στόχαστρο» - «Τεράστια συσσώρευση αερίου, δεν έχω ξαναδεί τέτοια έκρηξη»
δημοφιλές τώρα: Παράνοια: Δάνειο 5.000€ έφτασε 55.000€ - Της το «κούρεψαν» 90%, αλλά η ΑΑΔΕ της δέσμευσε τα χρήματα...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   27.04.2019 11:43
ΕΘΝΟΣ Sport

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς στη Τούμπα με «καθυστέρηση» ενός χρόνου

Ο κίπερ της Ξάνθης ευελπιστεί πως αυτή τη φορά η συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

Ο 30χρονος Σέρβος έχει συμφωνήσει με τον «Δικέφαλο του Βορρά»
Ο 30χρονος Σέρβος έχει συμφωνήσει με τον «Δικέφαλο του Βορρά»
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς ετοιμάζεται να ακολουθήσει το δρομολόγιο του Ραζβάν Λουτσέσκου και να βρεθεί από την Ξάνθη στον ΠΑΟΚ, με τη λήξη του συμβολαίου του με την ακριτική ομάδα.

Ο 30χρονος Σέρβος είχε βρεθεί στο κατώφλι της Τούμπας πριν από ένα χρόνο, όταν και οι συζητήσεις των τριών - τότε - πλευρών (Ξάνθης, ΠΑΟΚ, Ζίβκοβιτς) δεν είχαν ολοκληρωθεί, κυρίως λόγω της αδυναμίας του «Δικεφάλου του Βορρά» να έρθει σε συμφωνία με τον Ροντρίγκο Ρέι για την αποχώρησή του από το ρόστερ είτε μέσω πώλησης είτε με τη μορφή δανεισμού.

Πλέον, οι συνθήκες έχουν αλλάξει σε κάθε επίπεδο. Οι ασπρόμαυροι έχουν «κοινή γραμμή» με τον Ρέι, με τον Αργεντινό να μην επιθυμεί πλέον να μην είναι το «Νο1» στην ομάδα για τρίτη χρονιά και να έχει ήδη κινήσει διαδικασίες εύρεσης νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Οσον αφορά τον Ζίβκοβιτς, το συμβόλαιό του με την Ξάνθη ολοκληρώθηκε, ενώ το δείγμα αγωνιστικής γραφής είναι τέτοιο που δεν υπάρχουν φωνές αμφισβήτησης, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει ήδη εκδηλώσει τη προτίμησή του στον Σέρβο από πέρυσι.

Ενα άλλο σημείο της επικείμενης συμφωνίας ΠΑΟΚ – Ζίβκοβιτς είναι και το γεγονός πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει ξεκαθαρίσει στον Σέρβο ότι θα αποκτηθεί για να πλαισιώσει το γκρουπ των «ασπρόμαυρων» τερματοφυλάκων, το οποίο αλλάζει.

Η πόρτο της εξόδου της Τούμπας, δεν ανοίγει μόνο για τον Ρέι, αλλά και για τους Γλύκο, Σιαμπάνη, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν και δε θα ανανεωθούν.

Η μοναδική επιστροφή που καταγράφεται στο γκρουπ των τερματοφυλάκων είναι αυτή του Νίκου Μελίσσα, που έγραψε 15 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο με τη Λαμία, και το πλέον πιθανό σενάριο για τον 25χρονο πορτιέρε είναι να του προταθεί η παραμονή του στη Τούμπα σε θέση τρίτου τερματοφύλακα.

Διαβάστε ακόμη

Το έγγραφο-προειδοποίηση των κατοίκων της Πλάκας από το 2025 - Στο «μικροσκόπιο» ο 2ος όροφος, θλίψη για τα 6 θύματα

Το ethnos.gr στη Μόρια: Από το «κολαστήριο» των 12.000 εγκλωβισμένων, σε φάρο παιδείας και πολιτισμού

Βιολάντα: Καταγγελίες για απολύσεις μαρτύρων και αλλοίωση στοιχείων μετά την αποφυλάκιση του ιδιοκτήτη

«Έξω οι φασίστες από τα σχολεία»: Σάλος στα Μέγαρα με το «ευχαριστώ» Συλλόγου Γονέων στον Κασιδιάρη

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • ΠΑΟΚ
  • Ζίβκο Ζίβκοβιτς
  • ποδόσφαιρο
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
%>