Σοκ στην Μπαρτσελόνα: Πέθανε γιατρός της ομάδας λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα με την Οσασούνα
Ανακοινώθηκε η αναβολή του αγώνα λίγα λεπτά πριν από τη σέντρα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σοκ έχει υποστεί η οικογένεια της Μπαρτσελόνα και συνολικά το ισπανικό ποδόσφαιρο καθώς λίγη ώρα πριν από τη σέντρα του αγώνα με την Οσασούνα έφυγε από τη ζωή ο γιατρός της ομάδας.
Ο Κάρλος Μινιάρο Γκαρσία πέθανε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η Μπάρτσα στη Βαρκελώνη. Ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση του καταλανικού συλλόγου, που ανέφερε: «Η Μπαρτσελόνα με βαθιά θλίψη ανακοινώνει τον θάνατο του γιατρού της πρώτης ομάδας Κάρλες Μινιάρο Γκαρσία. Για το λόγο αυτό αναβάλλεται ο αγώνας με την Οσασούνα. Η Μπαρτσελόνα, το διοικητικό συμβούλιο και όλο το προσωπικό στέλνουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στη οικογένεια και τους φίλους του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».
— FC Barcelona (@FCBarcelona) March 8, 2025
Ο 51χρονος Μινιάρο έγινε μέλος του ιατρικού τιμ της πρώτης ομάδας της Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι, ενώ προηγουμένως εργαζόταν στην ομάδα Futsal του συλλόγου από το 2017.
Το Ιράν κομμένο στα δύο: Από τα «πάρτι» στα συντρίμμια φυλακών, στα μοιρολόγια για τον Χαμενεΐ
Τι συμβαίνει με το δημοψήφισμα για ΔΕΘ: «Συνεχίζεται η διαδικασία» λέει ο δήμος - «Παρανομεί» απαντά οργανωτική επιτροπή
Τα λουκέτα στα ΕΛΤΑ, τα πρακτορεία, ο ξυλοδαρμός εργαζόμενου στο Παγκράτι και οι καταγγελίες για αποτυχημένο σχεδιασμό
ΕΟΔΥ: Παραιτήθηκε σύσσωμο το Επιστημονικό Συμβούλιο - Όλο το παρασκήνιο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





