Super League 2: Ισοπαλία για την ΑΕΛ στα Γιάννενα, πλησίασε ο Ηρακλής
Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΛ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Χωρίς νικητή έληξε (1-1) η αναμέτρηση που διεξήχθη σους «Ζωσιμάδες», ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την ΑΕΛ για τα Play Off στον Α’ όμιλο του πρωταθλήματος της Super League 2, ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.
Η προπορευόμενη στη βαθμολογία ΑΕΛ προηγήθηκε στο 15ο λεπτό με τον Μωραϊτη, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε με πέναλτι ο Χάϊνριχ. Την ίδια στιγμή, ο Ηρακλής επικράτησε εύκολα με 3-0 στην έδρα του Καμπανιακού, μειώνοντας στους επτά βαθμούς τη διαφορά από την ΑΕΛ έχοντας κι ένας ματς λιγότερο γεγονός που μπορεί να τον φέρει στο -4 σε περίπτωση νίκης.
Πρωταγωνιστής στη νίκη του Γηραιού ήταν ο Τσιριγώτης με δύο γκολ (42' και 66'), ενώ το τελικό σκορ, διαμόρφωσε ο Σκόλικ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΛ πάντως είχε εντάσεις. Μάλιστα στο 46' υπήρξε διακοπή στο ματς καθώς τραυματίστηκε μέλος της θεσσαλικής ομάδας που βρισκόταν στον πάγκο από εκτόξευση ενός μπουκαλιού από την εξέδρα.
Αποτελέσματα
- Καμπανιακός - ΠΟΤ Ηρακλής 0-3
- ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ 1-1
- ΡΕΠΟ: Μακεδονικός
Βαθμολογία Play Off Βορείου Ομίλου
- ΑΕΛ 29 (3 αγώνες)
- Ηρακλής 22 (2 αγώνες)
- Μακεδονικός 17 (2 αγώνες)
- ΠΑΣ Γιάννινα 17 (2 αγώνες)
- Καμπανιακός 16 (3 αγώνες)
Επόμενη αγωνιστική (4η-16/03)
- Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα
- ΑΕΛ - Μακεδονικός
- Ρεπό: Καμπανιακός
«Δείξαμε τη δύναμή μας στο αεροδρόμιο»: Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες της Κρήτης - Τι λένε για την «εγκληματική οργάνωση»
Στο ΚΑΤ οδηγός λεωφορείου - Γρονθοκοπήθηκε από οδηγό ΙΧ για ένα φλας
Η Google ξανά στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Παραβιάζει τους κανόνες με το AI;
Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



