Παίρνει Γκουγκεσασβίλι ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με ΜΜΕ της Γεωργίας
Ο Γεωργιανός γκολκίπερ έχει ξεχωρίσει κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος Super League🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κάτοικος Τούμπας θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Λούκα Γκουγκεσασβίλι, καθώς, όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Γεωργίας, έπεσαν οι υπογραφές με τον ΠΑΟΚ.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο 25χρονος κίπερ, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Πανσερραϊκό στο ελληνικό πρωτάθλημα, υπέγραψε προσύμφωνο με ορίζοντα τριετίας με τους Θεσσαλονικείς, με τη συμφωνία να ενεργοποιείται από το καλοκαίρι.
«Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να αποκτήσει τον Λούκα Γκουγκεσασβίλι το προσεχές καλοκαίρι, με τον Γεωργιανό τερματοφύλακα να ενσωματώνεται στην ομάδα μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο 25χρονος διεθνής της Εθνικής Γεωργίας, ο οποίος αγωνίζεται στον Πανσερραϊκό, έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο με τον Δικέφαλο. Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει δεσμευθεί να καταβάλει ένα ποσό της τάξης του 1 εκατομμυρίου ευρώ ως αποζημίωση προς τον σύλλογο των Σερρών» αναφέρει το δημοσίευμα.
Και προσθέτει: «Ο Γκουγκεσασβίλι, που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στη Super League, θα ενταχθεί στο ρόστερ του ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι, ενισχύοντας τη θέση του τερματοφύλακα ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου». Από πλευράς ΠΑΟΚ πάντως, επί του παρόντος, τηρούν σιγή ιχθύος για το εν λόγω θέμα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του SDNA.
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



