
Βουλγαρία: Ποδοσφαιριστές τήρησαν ενός λεπτού σιγή για παλαίμαχο που… είναι ζωντανός!
Τον «πέθαναν» την ώρα που ο ίδιος παρακολουθούσε τον αγώνα από την τηλεόραση...🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε στη Βουλγαρία, εκεί όπου οι ιθύνοντες της Άρντα «πέθαναν» παλαίμαχο παίκτη της ομάδας και έγιναν viral!
Πριν από το παιχνίδι κόντρα στη Λέφσκι, οι άνθρωποι του συλλόγου ζήτησαν από τον διαιτητή να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Πέτκο Γκάντσεφ.
Πράγματι αυτό συνέβη, όμως αποδείχθηκε πως ο Γκάντσεφ ήταν ολοζώντανος και οι πληροφορίες για τον θάνατό του, ψευδείς. Μάλιστα, ο Βούλγαρος παλαίμαχος λέγεται πως παρακολούθησε ζωντανά στην τηλεόραση το τραγελαφικό περιστατικό!
Η «τεράστια συγγνώμη»
«Η διοίκηση της PFC Άρντα θα ήθελε να εκφράσει μια τεράστια συγγνώμη στον πρώην παίκτη της Άρντα, Πέτκο Γκάντσεφ και στους συγγενείς του, αφού ο σύλλογος έλαβε λάθος πληροφορίες για τον θάνατό του», ανέφερε ο σύλλογος από τη Βουλγαρία.
«Ευχόμαστε στον Πέτκο Γκάντσεφ πολλά ακόμη χρόνια με υγεία και να απολαύσει την επιτυχία της Άρντα», σημειώθηκε στην ίδια τοποθέτηση.
«Θύελλα» για το νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Οι fast track εργολαβίες για τη λειψυδρία, η εκτροπή του Αχελώου και το real estate σε 6.500 χωριά
Η αντεπίθεση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η «νάρκη» Καρυστιανού και οι μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ
Τα Κέντρα Υγείας στην Αττική μετατρέπονται σε «κέντρα συνταγογράφησης» λόγω υποστελέχωσης: Οι 5 μονάδες που «βουλιάζουν»
Ο σχεδιασμός του Μαξίμου μέχρι τις κάλπες: Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον χρόνο των εκλογών και το διακύβευμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr



