• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Εκρήξεις σε Τελ Αβίβ και Ταμπρίζ, με διαφορά λίγων λεπτών - Το Ισραήλ λέει πως σκότωσε τον αρχηγό του ιρανικού στρατούΠρώτη «καμπάνα» 392 εκατ. για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Πώς θα πληρωθείΣτο «κόκκινο» η Λεωφόρος Κηφισού - Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό24ωρη απεργία στα τρένα σήμερα: Αλλαγές και τροποποιήσεις στα δρομολόγια
δημοφιλές τώρα: Το Ιράν «βλέπει» παντού κατασκόπους: Μάσκες, καπέλα και γυαλιά ηλίου στο στόχαστρο των Αρχών
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   20.03.2025 15:18
Newsroom
Newsroom

Ραντεβού με την ευρωπαϊκή ελίτ έχει η Εθνική: Πρώτη «μάχη» με τη Σκωτία για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του Nations League

Σέντρα στις 21.45 στο Γ. Καραϊσκάκης

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

επόμενο άρθρο  
Intime
Intime

Η Εθνική Ελλάδας έχει... ραντεβού με την ευρωπαϊκή ελίτ! Το αντιπροσωπευτικό συγκρότητμα αντιμετωπίζει τη Σκωτία (21:45, Alpha, Novasports Prime) στο κατάμεστο Γ. Καραϊσκάκης στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ (η ρεβάνς θα γίνει στη Γλασκώβη στις 23/3, 19.00) για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του Nations League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αθλητισμός | 19.03.2025 19:41
Γιοβάνοβιτς: «Δεν κάνω χάρες, με ικανοποιεί που έχουμε νεαρούς παίκτες στην Εθνική»

Μετά την εξαιρετική πορεία που πραγματοποίησε στη φάση των ομίλων του Nations League, χάνοντας την πρωτιά και την απευθείας άνοδο στην ισοβαθμία με την Αγγλία, η ελληνική ομάδα θέλει να κλείσει επιτυχώς αυτόν τον πρώτο κύκλο παίρνοντας το εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία, εκεί όπου βρίσκονται οι πιο ισχυρές εθνικές της Ευρώπης.

Η Σκωτία κάθε άλλο παρά εύκολη αντίπαλος θα είναι καθώς παραδοσιακά διαθέτει ένα δυνατό σύνολο που λυγίζει δύσκολα, ενώ στις τάξεις του διαθέτει και αρκετούς σπουδαίους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο. Οι δύο ομάδες βρίσκονται κοντά στο παγκόσμιο ranking καθώς η μεν Ελλάδα κατέχει την 39η θέση, η δε Σκωτία την 45η.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει να αντιμετωπίσει δύο βασικά προβλήματα καθώς απουσιάζουν οι τραυματίες Μπακασέτας και Κουρμπέλης. Τη θέση του δεύτερου πιθανότατα θα πάρει ο Ζαφείρης, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να παίξει ο Μάνταλος δίπλα στον Σιώπη, με τον Κωνσταντέλια ή τον Ζαφείρη σε πιο προωθημένο ρόλο, ενώ θέση διεκδικεί και ο Πέλκας.

Στο τέρμα είναι πολύ πιθανό να δούμε αλλαγή με τον Τζολάκη αντί του Βλαχοδήμου, ο οποίος δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του σε αντίθεση με τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού, ο οποίος διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Οι Ρότα, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης και Τσιμίκας θα παίξουν στην άμυνα, οι Σιώπης-Μάνταλος (ή Ζαφείρης) στον κεντρικό άξονα και οι Μασούρας-Τζόλης στα δύο άκρα της επίθεσης με τον Πέλκα (ή τον Ζαφείρη) να διεκδικούν άλλη μία θέση. Τέλος στην κορυφή της επίθεσης υπάρχει το μεγάλο δίλημμα καθώς θα παίξει ένας εκ των Παυλίδη ή Ιωαννίδη.

Όσο για τους Σκωτσέζους θα παίξουν, όπως το συνηθίζουν, με σχηματισμό 4-2-3-1: τον Γκόρντον στο τέρμα, τους Ράλστον, Σούταρ, ΜακΚένα, Ρόμπερτσον στην άμυνα, τους Γκλίμουρ, ΜακΛιν στον κεντρικό άξονα, τους ΜακΓκιν, ΜακΤόμινεϊ και Τίρνι, πίσω από τον φουνταριστό Άνταμς.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

Εκρήξεις σε Τελ Αβίβ και Ταμπρίζ, με διαφορά λίγων λεπτών - Το Ισραήλ λέει πως σκότωσε τον «νούμερο 2» του ιρανικού στρατού

Πρώτη «καμπάνα» 392 εκατ. για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Πώς θα πληρωθεί

Τι κρύβεται πίσω από τη σύγκρουση Ισραήλ-Ιράν; Follow the money... και θα καταλάβετε

Οι πρώτες «πασοκικές» σειρές στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, το αφήγημα Μητσοτάκη για ένα νέο 2015, ο δραστήριος Δούκας και το τέλος των ΕΣΠΑ από το ΕΚΚΟΜΕΔ

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Nations League
  • Εθνική ομάδα
  • εθνική Ελλάδας
  • ειδήσεις τώρα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr