Οι παίκτες της Εθνική Ελλάδας προσφέρουν το πριμ 200.000 ευρώ του Μάριου Ηλιόπουλου σε κοινωφελές ίδρυμα
Αξιέπαινη ενέργεια απ' τους διεθνείς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας, αφού ευχαρίστησαν τόσο τον Μάκη Γκαγκάτση και την ΕΕ της ΕΠΟ για το πριμ του ενός εκατ. ευρώ όσο και τον Μάριο Ηλιόπουλο για το μπόνους 200.000 ευρώ που χορήγησε μετά τη νίκη επί της Σκωτίας, τόνισαν ότι οι 200.000 θα δοθούν σε ίδρυμα που θα υποδείξουν.
Μετά την αξιέπαινη ενέργεια του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, ακολούθησαν οι διεθνείς οι οποίοι συναποφάσισαν να μην κρατήσουν αυτά τα χρήματα αλλά να τα διαθέσουν για καλό σκοπό. «Είναι στοιχειώδης υποχρέωσή μας, άλλωστε, να επιστρέφουμε με κάθε τρόπο και ευκαιρία τη στήριξη που λαμβάνουμε, υπηρετώντας με μεγάλη μας χαρά τον ευρύτερο κοινωνικό ρόλο του ποδοσφαίρου» ανέφεραν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν.
Η ανακοίνωση των παικτών
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ως ποδοσφαιριστές της Εθνικής, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Μάκη Γκαγκάτση, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, για την άμεση επιβράβευση της πορείας μας στο Nations League και την άνοδό μας στη League A.
Επίσης, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τον κ. Ηλιόπουλο για την πρωτοβουλία του να προσφέρει επιπλέον πριμ στην ομάδα μας, το οποίο αποφασίσαμε να διαθέσουμε σε κοινωφελές ίδρυμα που θα υποδείξουμε στον ίδιο τις επόμενες ημέρες και θα προσφέρει απευθείας.
Είναι στοιχειώδης υποχρέωση μας, άλλωστε, να επιστρέφουμε με κάθε τρόπο και ευκαιρία τη στήριξη που λαμβάνουμε, υπηρετώντας με μεγάλη μας χαρά τον ευρύτερο κοινωνικό ρόλο του ποδοσφαίρου».
Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



