• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Συναγερμός στα Καλύβια για σακούλα με εκρηκτικό μηχανισμό κάτω από αυτοκίνητοΔικηγορικός Σύλλογος Αθηνών: Ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος νέος πρόεδρος - Πήρε 61% στον δεύτερο γύροΤρομακτικό τροχαίο στην Αμφίκλεια: Συγκρούστηκαν δύο νταλίκες και ένα ΙΧΕπιμένουν οι αγρότες της Κρήτης παρά τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση - Κλείνουν ξανά το αεροδρόμιο Ηρακλείου
δημοφιλές τώρα: Καλλιστώ προς κατοίκους Ιπποκρατείου: «Οι λύκοι δεν φεύγουν από την Πάρνηθα» - Μόνη λύση η συνύπαρξη
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   30.03.2025 21:00
Newsroom
Newsroom

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 2-3: Επική ανατροπή και σπουδαία νίκη απ' τον Δικέφαλο του Βορρά στην OPAP Arena!

Ο ΠΑΟΚ έχανε με 2-0 στο 47' αλλά έφυγε νικητής με 2-3 απ' τη Νέα Φιλαδέλφεια

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Intime
Intime

Ο ΠΑΟΚ των ανατροπών και των μεγάλων αποτελεσμάτων εμφανίστηκε στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League. Ο Δικέφαλος του Βορρά έφυγε νικητής απ' την OPAP Arena πραγματοποιώντας μία επική ανατροπή. Μολονότι η ΑΕΚ προηγήθηκε με 2-0 στο 47', η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε ένα αδιανόητο come back επικρατώντας με 3-2 της Ένωσης.

Ο Μάνταλος και ο Λαμέλα έδωσαν το προβάδισμα στην αθηναϊκή ομάδα, αλλά οι Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς και Πέλκας «πάγωσαν» τη Νέα Φιλαδέλφεια χαρίζοντας μία σπουδαία νίκη στους Θεσσαλονικείς που άρχισαν ιδανικά το μίνι πρωτάθλημα. Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ μείωσε στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά από τη δεύτερη στη βαθμολογία ΑΕΚ. Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και η ΑΕΚ θα παίξει με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αθλητισμός | 30.03.2025 17:15 
Super League 2: Συνέχισαν με νίκες Κηφισιά και Καλαμάτα - Οι αγώνες που θα κρίνουν την άνοδο
Αθλητισμός | 30.03.2025 19:25
Super League: Ελπίζει η Λαμία μετά την ισοπαλία στην έδρα του Πανσερραϊκού

Το ντέρμπι είχε πάθος και αρκετές μονομαχίες απ' το πρώτο λεπτό. Δεν είχε όμως μεγάλες φάσεις μέχρι το 20', οπότε άλλαξαν τα δεδομένα του ντέρμπι. Ο Ζίβκοβιτς επιχείρησε να γυρίσε την μπάλα προς τον Κοτάρσκι απ' το ύψος της μεσαίας γραμμής και πλάγια, όμως δεν έδωσε δύναμη στην μπάλα, της οποίας έγινε κάτοχος ο Πινέδα. Ο Μεξικανός μπήκε στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι σε επαφή με τον Κοτάρσκι. Και στο 22' ο Μάνταλος άνοιξε το σκορ εκτελώντας εύστοχα.

Στο 42' ο ΠΑΟΚ πλησίασε στο γκολ με κεφαλιά του Καμαρά, ο οποίος έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ λίγο πριν από το φινάλε του ημιχρόνου ακυρώθηκε γκολ του Μουκουντί για οφσάιντ.

Ό,τι κι αν σχεδίασε, ανέλυσε ή ζήτησε στα αποδυτήρια ο Λουτσέσκου κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, πήγε... στράφι καθώς με την επανέναρξη του αγώνα η ΑΕΚ σκόραρε. Αυτή τη φορά το λάθος έγινε απ' τον Μπάμπα, ο οποίος στο 47' δεν μπόρεσε να απομακρύνει αποτελεσματικά. Ο Λαμέλα έγινε κάτοχος της μπάλας και πλάσαρε εύστοχα απ' το ύψος της μεγάλης περιοχής διαμορφώνοντας το 2-0.

Παρά την ψυχρολουσία ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και επέστρεψε στη διεκδίκηση του ματς με... μαγεία Κωνσταντέλια. Στο 58' ο Μιχαηλίδης έβγαλε ωραία μακρινή μπαλιά για τον άσο του ΠΑΟΚ, ο οποίος τσίμπησε καταπληκτικά την μπάλα, έκανε απίθανη ντρίμπλα στον Μπρινιόλι και τελείωσε ιδανικά τη φάση γράφοντας το 2-1.

Ο ΠΑΟΚ άγγιξε την ισοφάριση στο 64' με «τσίμπημα» του Τσάλοφ, όμως η μπάλα πήρε ανάποδα φάλτσα και κατέληξε εκτός τέρματος. Η ομάδα του Λουτσέσκου έγινε αφεντικό στον αγωνιστικό χώρο σκοράροντας για δεύτερη φορά στο 67'. Και πάλι ο Μιχαηλίδης έβγαλε ασίστ με μακρινή μπαλιά προς τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος «διάβασε» τη λανθασμένη τοποθέτηση του Μπρινιόλι και έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Ιταλού ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Στο 83' η ΑΕΚ απείλησε με δυνατό σουτ του Κοϊτά που κατέληξε λίγο άουτ. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ ήταν... σεληνιασμένος στο β' ημίχρονο ολοκληρώνοντας μία επική ανατροπή. Στο 86' ο Τσάλοφ έκανε ασύλληπτη ντρίμπλα και έδωσε μία καταπληκτική... no look ασίστ προς τον Πέλκα, ο οποίος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα (μόλις 50 δευτερόλεπτα μετά την εισόδό του στον αγωνιστικό χώρο!) πλάσαρε εύστοχα τον Μπρινιόλι υπογράφοντας το 2-3 και την ολική ανατροπή!

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Μπρινιόλι, Ρότα (70' Οντουμπάτζο), Βίντα, Μουκουντί, Γκατσίνοβιτς (82' Πήλιος), Γιόνσον (70' Σιμάνσκι), Λιούμπιτσιτς (78' Κοϊτά), Μάνταλος, Πινέδα (78' Ελίασον), Λαμέλα, Πιερό.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα (73' Σάστρε), Βιετέσκα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Σβαμπ (59' Ντεσπόντοφ), Καμαρά, Κωνσταντέλιας (84' Πέλκας), Ζίβκοβιτς, Σαμάτα (59' Τσάλοφ).

Διαβάστε ακόμη

Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις

Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία

Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»

Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ΠΑΟΚ
  • ειδήσεις τώρα
  • SuperLeague
  • ΑΕΚ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr