Super League: «Άλμα» παραμονής για την Athens Kallithea που... καταδίκασε τη Λαμία
Η Athens Kallithea νίκησε με 2-0 τη Λαμία εκτός έδρας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Athens Kallithea ήταν η νικήτρια στην αναμέτρηση των ουραγών της Super League καθώς επικράτησε 2-0 της Λαμίας στο «Αθανάσιος Διάκος» για τη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ.
Χάρη στα γκολ του Αλφαρελά στο 15΄ και του Λεμπόν στο 78΄, η ομάδα του Στέλιου Μαλεζά πήρε το «πολύτιμο» τρίποντο και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, τουλάχιστον προσωρινά (ξεπέρασε τον Βόλο, ο οποίος υποδέχεται την Κυριακή τον Παναιτωλικό). Παράλληλα, αύξησε σε εννέα βαθμούς τη διαφορά της από τη Λαμία, η οποία πλέον αναζητά ένα θαύμα για να μείνει στην κατηγορία.
ΛΑΜΙΑ (Στάικος): Κόστιτς, Σάντσες (46΄ Μπιλάλ), Γιαννούτσος, Γκοτζαμανίδης, Αθανασακόπουλος (82΄ Χαντάκιας), Σακόρ, Ρινγκ, Τσιμπόλα, Λέικ (62΄ Τσάβες), Σόρια, Βλαχομήτρος.
ATHENS KALLITHEA (Μαλεζάς): Γκέλιος, Μεχίας, Καινούργιος, Τσιβελεκίδης, Πασαλίδης, Μεγιάδο, Βρακάς (65΄ Σοϊρι), Αλφαρελά (82΄ Λουκίνας), Μερκάτι (82΄ Μεταξάς), Ντεμέτριους (73΄ Εντιαγέ), Βαλμπουενά (73΄ Λεμπόν).
Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



