Επιστροφή της ΑΕΛ στη Super League μετά από τέσσερα χρόνια!
Πλήθος φιλάθλων της Λάρισας βρέθηκε στη Χαλάστρα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η επιστροφή της ΑΕΛ στη Super League αποτελεί γεγονός! Η ιστορική θεσσαλική ομάδα, ο μοναδικός επαρχιακός σύλλογος που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα Ελλάδας, επανέρχεται στη μεγάλη κατηγορία μετά από τέσσερα χρόνια.
Οι Βυσσινί του Αλέκου Βοσνιάδη επικράτησαν με 2-1 στην έδρα του Καμπανιακού και σφράγισαν την άνοδο δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της σεζόν καθώς βρίσκονται στο +9 απ' τον Ηρακλή που έχει ματς λιγότερο.
Ο Πασάς με πέναλτι στο 33' και ο Μπαγκαλιάνης στο 54' διαμόρφωσαν το 0-2, ενώ ο Καμπανιακός σκόραρε στο 58' με τον Κωτσόπουλο για το τελικό 1-2 που έστειλε και μαθηματικά την ΑΕΛ στη Super League.
Πλήθος φιλάθλων της Λάρισας βρέθηκαν στη Χαλάστρα, έστω κι αν δεν παρακολούθησαν την αναμέτρηση! Έμειναν εκτός γηπέδου αλλά με το σφύριγμα της λήξης, οι πόρτες άνοιξαν για να αποθεώσουν τους πρωταθλητές του Βορείου ομίλου.
Επιμένουν οι αγρότες της Κρήτης παρά τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση - Κλείνουν ξανά το αεροδρόμιο Ηρακλείου
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Σοκ στον Χολαργό: Άγρια επίθεση σε 14χρονο με επτά μαχαιριές - Είχε κλείσει ραντεβού με 20χρονη κοπέλα
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



