• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ρωσία κατά Πατριάρχη Βαρθολομαίου: «Προσπαθεί να σπείρει τη διχόνοια στον ρωσικό ορθόδοξο κόσμο»Σχεδόν 650 οι νεκροί διαδηλωτές στο Ιράν και πάνω από 10.600 συλλήψεις - Στην αντεπίθεση η ΕυρώπηΝαυαγεί... κατά το ήμισυ η συνάντηση αγροτών-Μητσοτάκη: Μπλόκα λένε «όχι» - «Μας εμπαίζουν»Την παραίτηση της Μαρίας Καρυστιανού έχει ζητήσει από το Σάββατο το ΔΣ του Συλλόγου Τεμπών
δημοφιλές τώρα: Αποθέματα νερού: Η πρώτη βδομάδα του 2026 η καλύτερη της 5ετίας αλλά ακόμα είμαστε στα επίπεδα του...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   06.04.2025 21:30
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

Ατσάλινος ΠΑΟΚ νίκησε και τον Ολυμπιακό παίζοντας με δέκα παίκτες απ' το 75'!

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού στην Τούμπα

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Intime
Intime

Έχοντας πάρει... φόρα απ' την επική ανατροπή στην OPAP Arena επί της ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ μπήκε φουριόζος και στην Τούμπα, σκόραρε νωρίς δύο γκολ και διατήρησε μέχρι τέλους το προβάδισμα απέναντι στον Ολυμπιακό φτάνοντας σε μία ακόμα πολύτιμη νίκη (2-1).

Ο Δικέφαλος ήταν ανώτερος και σίγουρα πιο αποτελεσματικός συγκριτικά με τους Πειραιώτες, που προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση στο β' ημίχρονο, αλλά οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου βρήκαν τον τρόπο για να «κλειδώσουν» το τρίποντο δίχως να απειληθούν ιδιαίτερα.

Μάλιστα οι Θεσσαλονικείς τα κατάφεραν έχοντας αναγκαστεί να παίξουν με παίκτη λιγότερο για περίπου ένα 20λεπτο λόγω αποβολής του Καμαρά. Ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου -όπως και πέρυσι στα πλέι οφ- βγάζει χαρακτήρα νικητή και δείχνει τη δύναμή του στα μεγάλα και κρίσιμα ματς. Έκανε το δύο στα δύο και στοχεύει να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία των πλέι οφ της Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αθλητισμός | 06.04.2025 19:45
Super League: Στη ζώνη του υποβιβασμού ο Βόλος μετά την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό

Η εκκίνηση του ΠΑΟΚ ήταν εκρηκτική καθώς όχι μόνο πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης με τη σέντρα αλλά σκόραρε και δύο φορές με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών! Η αρχή έγινε στο 5' με καταπληκτικό γκολ του Κωνσταντέλια, ο οποίος -έπειτα από κάθετη του Τσάλοφ- απέφυγε θαυμάσια τον Κοστίνια και τελείωσε ιδανικά τη φάση για το 1-0.

Το δεύτερο γκολ προήλθε από στατική φάση με σκόρερ τον... συνήθη ύποπτο για τον ΠΑΟΚ Μαντί Καμαρά. Στο 11' ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε το κόρνερ και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έπιασε την κεφαλιά και σκοράρε ξανά (όπως και στο Καραϊσκάκη) εις βάρος της παλιάς του ομάδας. Το γρήγορη 2-0 και η κυριαρχική εικόνα του Δικεφάλου στο γήπεδο, έδωσε στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου την... άνεση για να διαχειριστεί με περισσότερη ασφάλεια το παιχνίδι ψάχνοντας κι ένα τρίτο γκολ. Απ' την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός καθόλη τη διάρκεια του α' ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου και με απρόσμενο τρόπο, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στη διεκδικήση του ματς καθώς βρήκε ένα γκολ από το... πουθενά. Στο 52' ο Γιάρεμτσουκ έκανε το γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής, εκεί όπου άθελά του ο Μιχαηλίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 62' όμως ούτε ο Γιάρεμτσουκ, ούτε και ο Ελ Κααμπί μπόρεσαν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 75' οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν καθώς αποβλήθηκε ο Καμαρά με απευθείας κόκκινη για μαρκάρισμα στον Γιάρεμτσουκ λίγο έξω απ' τη μεγάλη περιοχή. Ο ΠΑΟΚ κατόρθωσε να σταθεί όρθιος κρατώντας τον Ολυμπιακό μακριά απ' τα καρέ του μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Βιετέσκα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Καμαρά, Οζντόεβ (83' Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Πέλκας (65' Τάισον), Κωνσταντέλιας (78' Μεϊτέ), Τσάλοφ (66' Σαμάτα)

Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Κοστίνια (46' Μαρτίνς), Μπιανκόν (46' Μπρούνο), Κάρμο, Πιρόλα, Γκαρθία (86' Μουζακίτης), Έσε (72' Πάλμα), Ροντινέι, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ

Διαβάστε ακόμη

Σε διαφορετικά «στρατόπεδα» οι αγρότες των μπλόκων: Αυτοί που άλλαξαν γνώμη στο 90' και η θέση του Μαξίμου

Θρίλερ με την εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα: Βίντεο-ντοκουμέντο λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της

Η Γροιλανδία δεν πρόκειται να δεχθεί εξαγορά από τον Τραμπ: «Θα αμυνθούμε μέσω του NATO»

«Πέθανες;»: Η viral εφαρμογή που αν δεν δώσεις σημεία ζωής για 2 μέρες «σημάνει συναγερμό»

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ειδήσεις τώρα
  • Ολυμπιακός
  • ΠΑΟΚ
  • Super League
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr