Παναθηναϊκός: Υπέγραψε για τρία χρόνια ο Ναν και για δύο ο Οσμάν!
Την ανακοίνωση έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δια στόματος Δημήτρη Γιαννακόπουλου έγινε γνωστό πως ο Κέντρικ Ναν και ο Τζέντι Οσμάν υπέγραψαν νέα συμβόλαια με τον Παναθηναϊκό για τρία και δύο χρόνια αντίστοιχα.
Ήταν γνωστό από ημέρες ότι ο Αμερικανός σούπερ σταρ είχε πει το μεγάλο «ναι» στον Παναθηναϊκό για συμβόλαιο χωρίς NBA-out. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε μέσω βίντεο στα social media ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, ο Ναν έβαλε και την υπογραφή του στη νέα συμφωνία με τους πρωταθλητές Ευρώπης. Μάλιστα με τα 4,5 εκατ. ευρώ ετησίως που θα λαμβάνει, γίνεται ο πιο ακριβοποληρωμένος παίκτης στην Ευρώπη!
Παράλληλα όμως, κάτοικος ΟΑΚΑ για επιπλέον δύο χρόνια θα παραμείνει και ο Όσμαν, ο οποίος επίσης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Η θέληση για συνέχιση της συνεργασίας ήταν αμφίπλευρη, κάτι που είχε τονίσει σε δηλώσεις του ο Οσμάν.
Ο Αμερικανός άσος την εφετινή σεζόν είναι το μεγάλο φαβορί για την ανάδειξη σε MVP της Euroleague, μετρώντας 20,8 πόντους, 4,2 ασίστ, 3,6 ριμπάουντ και 1,1 κλεψίματα, ενώ ο Όσμαν, που έχει προσαρμοστεί σε χρόνο-ρεκόρ, έχει 7,9 πόντους και 2,4 ριμπάουντ μέσο όρο.
Ποιους στέλνει στην Τουρκία ο Πούτιν για τις συνομιλίες για το ουκρανικό - Ερωτηματικό η στάση Ζελένσκι και η αντίδραση των ΗΠΑ
«Σεισμός τώρα»: Πώς να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή της Google που ενημερώνει για τους σεισμούς
Έρχεται το βαρομετρικό χαμηλό με το όνομα «INES» - Δείτε ποιες περιοχές θα «χτυπήσει»
Super League: Υποβιβάστηκε η Athens Kallithea - Παραμένουν στην κατηγορία Πανσερραϊκός και Βόλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr