Πρωταθλητής και πάλι ο Ολυμπιακός στην Α1 γυναικών! Τέταρτος σερί τίτλος για τις Ερυθρόλευκες
Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Αθηναϊκό στον τέταρτο τελικό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε για τέταρτη σερί φορά και ένατη την τελευταία δεκαετία το πρωτάθλημα στην Α1 μπάσκετ γυναικών. Οι Ερυθρόλευκες επικράτησαν στο Βύρωνα του Αθηναϊκού με 78-69 και πέτυχαν το 3-1 στη σειρά των τελικών των πλέι-οφ, εξασφαλίζοντας τον τίτλο και το νταμπλ, αφού είχε προηγηθεί και η κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Κορυφαία του Ολυμπιακού ήταν η Χέμπε με 22 πόντους, ενώ 14 πρόσθεσε η Τόμπιν, 11 η Ράτζα και 10 η Χριστινάκη. Από τον Αθηναϊκό ξεχώρισε η Σέπαρντ με 19 πόντους.
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καλτσίδου): Στούπα 8 (2), Σταμάτη 12, Σπάθαρου 6 (2), Μαρίνη, Βιντσιλαίου, Γεροστεργίου, Λούκα, Πάγκαλος 8 (2), Τζόουνς 2, Χολμς 14 (2), Σέπαρντ 19.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νίκλας): Χέμπε 22 (3), Ράτζα 11 (2), Πηλακούτα 4, Σπυριδοπούλου 3, Νικολοπούλου 5, Καρλάφτη 5, Λάμπερτ 2, Χριστινάκη 10, Κολλάτου 2, Τόμπιν 14.
Εκρήξεις σε Τελ Αβίβ και Ταμπρίζ, με διαφορά λίγων λεπτών - Το Ισραήλ λέει πως σκότωσε τον «νούμερο 2» του ιρανικού στρατού
Πρώτη «καμπάνα» 392 εκατ. για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Πώς θα πληρωθεί
Τι κρύβεται πίσω από τη σύγκρουση Ισραήλ-Ιράν; Follow the money... και θα καταλάβετε
Οι πρώτες «πασοκικές» σειρές στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, το αφήγημα Μητσοτάκη για ένα νέο 2015, ο δραστήριος Δούκας και το τέλος των ΕΣΠΑ από το ΕΚΚΟΜΕΔ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr