Με ανατροπή στον τρίτο γύρο του Madrid Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεπέρασε το εμπόδιο του Γερμανού Στρουφ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγύρισε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Madrid Open, επικρατώντας με 2-1 σετ (3-6, 6-4, 6-3) του Γερμανού Γιάν Λέναρντ Στρουφ, ύστερα από μία σπουδαία ανατροπή σε έναν αγώνα διάρκειας 1 ώρας και 57 λεπτών.
Ο 34χρονος Γερμανός τενίστας, Νο79 στην παγκόσμια κατάταξη, μπήκε δυνατά και αιφνιδίασε τον Τσιτσιπά, παίρνοντας το πρώτο σετ με 6-3 χωρίς να του αφήσει πολλά περιθώρια αντίδρασης. Ωστόσο, ο Τσιτσιπάς αντέδρασε άμεσα. Με εξαιρετική σταθερότητα στο σερβίς του και μεγαλύτερη προσήλωση στις κρίσιμες στιγμές, ισοφάρισε σε 1-1 σετ με 6-4, βάζοντας ξανά το ματς σε νέα βάση.
Στο τρίτο σετ, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επέβαλε πλήρως τον ρυθμό του, φτάνοντας στο άνετο 6-3 και σφραγίζοντας την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Μάλιστα δεν κατάλαβε ότι τελείωσε νικηφόρα το σετ και μολονότι τελείωσε το ματς, πήγε και κάθισε στην καρέκλα του!
Στον τρίτο γύρο, ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον 22χρονο Ιταλό και Νο11 της παγκόσμιας κατάταξης, Λορέντζο Μουζέτι, σε ένα ματς με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.
Ανάμεσα στον φόβο και την εύθραυστη ισορροπία: Ένας κόσμος σε τεντωμένο σκοινί το 2025
Κυβερνητικές πηγές για Τραμπ και F-35: «Ο νόμος των ΗΠΑ τα απαγορεύει στην Τουρκία όσο διατηρεί τους S-400»
Αποκάλυψη OPEN για ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών 10 νέα ΑΦΜ για παράνομες επιδοτήσεις
Έρχεται «ψυχρή εισβολή»: Με χιονιά και παγετό θα αποχαιρετήσουμε το 2025 – Πότε θα χιονίσει στην Αττική
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




