Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ γυναικών!
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την επιστροφή του στην κορυφή της Volley League γυναικών, κατακτώντας το ένατο πρωτάθλημα της ιστορίας του (2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2025). Οι Ερυθρόλευκες επικράτησαν με 3-2 σετ του ΠΑΟΚ στο κατάμεστο «Μελίνα Μερκούρη» και «σκούπισαν» τη σειρά των τελικών με 3-0 νίκες.
Η ομάδα του Κάρλο Παρίζι έκλεισε ιδανικά τη σεζόν, κατακτώντας το τρεμπλ, επιστρέφοντας στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ ύστερα από πέντε χρόνια.
Η εξέλιξη του αγώνα
1ο σετ: Ο ΠΑΟΚ αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό, ξεφεύγοντας με 0-4 και 6-12, κατακτώντας εύκολα το πρώτο σετ με 14-25.
2ο σετ: Οι Ερυθρόλευκες αντέδρασαν άμεσα. Με κυριαρχία σε σερβίς και μπλοκ, ισοφάρισαν με 25-15.
3ο σετ: Ο ΠΑΟΚ επανήλθε δριμύτερος, επέβαλε το παιχνίδι του και ανέκτησε το προβάδισμα με 15-25.
4ο σετ: Σε ένα σετ γεμάτο σασπένς, ο Ολυμπιακός διατήρησε το προβάδισμα σε κρίσιμα σημεία και έστειλε τον τελικό στο τάι μπρέικ με 25-20.
Tie Break: Παρά το αρχικό 5-7 του ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός απάντησε με σερί 4-0, κράτησε τον έλεγχο και με άσο της Λαμπρούση, σφράγισε το 16-14 και τον τίτλο.
Τα σετ: 14-25, 25-15, 15-25, 25-20, 16-14
100 χρόνια ΠΑΟΚ: Ένας αιώνας ζωής, ένας αιώνας Περηφάνιας, Αντίστασης, Ονείρου και Κατακτήσεων
Επιχείρηση «γαλάζιας» συσπείρωσης: Οι ζυμώσεις, τα επόμενα ραντεβού και η προσπάθεια για αλλαγή ατζέντας
ΕΝΦΙΑ, αντικειμενικές αξίες και η νέα πραγματικότητα της ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα
Το εικοσαήμερο φιάσκο με τον Λαζαρίδη, οι δημοσκοπήσεις που αποτύπωσαν την δυσαρέσκεια και η παρέμβαση της Ντόρας που «καθάρισε» την ιστορία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





