GBL: Αγχωτική νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ
Ο Ολυμπιακός επικράτησε 87-85 της ΑΕΚ που αστόχησε σε σουτ για την παράταση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Ολυμπιακός ζορίστηκε, αγχώθηκε αλλά άρχισε με νίκη τα ημιτελικά της Greek Basketball League, επικρατώντας με 87-85 της μαχητικής ΑΕΚ στο ΣΕΦ, κάνοντας το 1-0 στη σειρά. Η Ένωση έφτασε μία ανάσα από την έκπληξη, αλλά το λέι απ του Τάκερ στο φινάλε δεν βρήκε στόχο και οι Ερυθρόλευκοι πήραν προβάδισμα για την πρόκριση στους τελικούς.
Απόντων των Φουρνιέ και Βεζένκοφ, ο Πίτερς ήταν καθοριστικός στο πρώτο δεκάλεπτο με 12 πόντους, όμως η ΑΕΚ προηγήθηκε 25-24. Στη δεύτερη περίοδο, οι Λαρεντζάκης και Ντόρσεϊ έδωσαν ώθηση στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα για το +10 (43-33), με την ΑΕΚ να μειώνει σε 48-43 στο ημίχρονο.
Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός διατήρησε τον έλεγχο (68-58 στο 30'), αλλά οι φιλοξενούμενοι μείωσαν δραματικά τη διαφορά στα τελευταία λεπτά, φτάνοντας σε απόσταση ενός σουτ. Παρά το εντυπωσιακό φινάλε του Χέιλ, ο Τάκερ αστόχησε στο κρίσιμο λέι απ κι έτσι ο Ολυμπιακός διατήρησε το πλεονέκτημα έδρας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γουίλιαμς-Γκος 5, Λι 6, Φαλ 14, Παπανικολάου, Πίτερς 24, Γουόκαπ 5, Μήτρου-Λονγκ 2, Λαρεντζάκης 16, Ντόρσεϊ 9, Μιλουτίνοβ 6, ΜακΚίσικ
ΑΕΚ: Γκρέι 6, Χαμπ 11, Νετζήπογλου 9, Γκόλντεν, Τάκερ 13, Σκορδίλης, Φλιώνης 3, Κουζμίνσκας 1, Κουζέλογλου 8, Χέιλ 34
Οι πρώτες αντιδράσεις στην Ευρώπη μετά τους δασμούς Τραμπ: «Απαράδεκτες απειλές, θα απαντήσουμε»
Αιτωλοακαρνανία: Τον πυροβόλησε με φυσίγγια για αγριογούρουνο - Πώς έστησε το καρτέρι θανάτου
Πατρινό Καρναβάλι: Η φαντασμαγορική τελετή έναρξης - Χιλιάδες ξεφάντωσαν με χορό και τραγούδια
Κονγκό: Γιατί η γέννηση δίδυμων ορεινών γοριλών ξεσήκωσε τους επιστήμονες - Τι σημαίνει για το είδος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





