Formula 1: Επίδειξη δύναμης της McLaren στο Μαϊάμι και θρίαμβος του απίθανου Πιάστρι
Τέταρτη νίκη σε έξι αγώνες για τον Αυστραλό πιλότο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Όσκαρ Πιάστρι και η McLaren έκαναν επίδειξη δύναμης στην πίστα του Μαϊάμι. Ο ταλαντούχος Αυστραλός πιλότος κυριάρχησε στέλνοντας μήνυμα τίτλου καθώς πανηγύρισε την τέταρτη εφετινή νίκη του (τρίτη συνεχόμενη) σε έξι γκραν πρι!
Τον ακολούθησε ο Λάντο Νόρις με την έτερη McLaren, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Τζορτζ Ράσελ με τη Mercedes. Ο Μαξ Φερστάπεν, αν και πήρε την pole position, δεν μπόρεσε να κρατήσει πίσω του τις McLaren. Τερμάτισε τέταρτος και έμεινε πιο πίσω στη μάχη του τίτλου απέχοντας πια 32 βαθμούς απ' τον προπορευόμενο Πιάστρι. Ακολούθησαν οι Άλμπον, Αντονέλι, Λεκλέρκ, Χάμιλτον, Σάινθ και Τσουνόντα.
Βαθμολογία
- Πιάστρι 131
- Νόρις 115
- Φερστάπεν 99
- Ράσελ 93
- Λεκλέρκ 53
O επόμενος αγώνας της Formula 1 είναι προγραμματισμένος για την Εμίλια-Ρομάνια στην Ίμολα το τριήμερο 16-18 Μαΐου.
«Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
«Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



